#7 Henry Onyekuru

Bu herif de yakını göremiyor mu nedir? Paslar felaket.

pas alacak bir adam yok, ileri çıkan bir oyuncu da yok paslaşacak tek seçenek rakip yazık oldu bu çocuğa da

Rodrigues ayarında bir topçu değil, fazla abartılıyor. İyi bir yedek olur ancak 11 için yetersiz.

Hizli, top surebilen, ama oyun zekasi düsük. Tipik bir siyahi oyuncu. Bruma da bize ilk geldiginde böyleydi. Alanya gibi fazla düsünme gerektiren bir rakip olursa oynar. Isin icine zeka oyunu girdimi yok oluyor.

bruma ile kiyaslanmaz umarim 2 gomlek fark var. Bruma 18 yasindaki hali olsa ş kaplumbaga trabzon beklerine en az 2 kirmizi aldiriridi

Bunu profesyonel futbola yatkin gorenlere anca gulerim. Galatasaray seviyesini tartismiyorum bile, bu arkadasi temel altyapi/yetenek itibariyle profesyonel birinci liglere dahi uygun gormuyorum.

evertonun 25 milyon değer biçtiği herif valencianın almak istediği adam. bi siz futboldan anlıyonuz dimi altyapı seviyesi demiş bide gereksiz herif bilmiyosan şu oyunu susman lazım

Takım çok kötüydü kötü bir mağlubiyet aldık konu konu dolaşıp bütün oyunculara bok atmaya gerek yok

Adam yapabileceğini yaptı bu olmasa ileri gidecek oyuncu yoktu

iyi degildi ama sucu yok

topu garryden iyi sürüyor ama tam pas vereceği anda saçma sapan tercihler yapıyor

nagatomo ve ndiaye dışında takım çöp oğlu çöptü birşey diyemem

Bu takım sakın yenilmesin nereye saldıracağınızı şaşırdınız iyice bu adam bugün olmasaydı orta sahayı geçemezdik...

Pass tekniği sayıf bencede.

Takım tümü berbattı açıkçası.

Hangi oyuncu idare etti veyahut en azından çabaladı soran olursa bunu söylerim bide nagoyu

evertonun 25 milyon değer biçtiği herif valencianın almak istediği adam. bi siz futboldan anlıyonuz dimi altyapı seviyesi demiş bide gereksiz herif bilmiyosan şu oyunu susman lazım
bok gibi top oynadı lan adam. everton 25 istiyor diye kıçınımı yalayacaz
haftaya iyi oynar orası ayrı. ama takımın net en kötüsü eren ve onyekuru idi

Garryden ve Bruma bundan daha hizli bence bunun tekniği onlara gore daha iyi Gary topu attimi ayagindan kimse tutamiyor

hahaha : ) sinan ve erenle oynayan,üzerine belhandanın 10 kişi bıraktıgı takımda onyekurudan ne bekliyosunuz?sinan ve erenle zaten 9 kişiyiz.eleştiri yapmayacagım bi maç onyekuru için.takımı sabote edenler de ortada.ahmet ve maicona hiç girmiyorum.

Geri
Üst Alt