#7 Henry Onyekuru

67’de oyuna girdi. Adını bir kere duymadık PSV’in bebelerine karşı. Bu daha ilk maçıydı, ve sözleşmesi kiralık. Bakalım hangi haftada tam olarak verim alabileceğiz kendisinden.

Elalemin oyuncularını kiralıyoruz bizde iş yapsın, form tutsun diye. Rezillik.

Kirala abi, birşey demiyorum. Ama Nagatomo gibi daha tecrübeli isimleri kirala.

Al bir örnek daha, Mario Gomez. Adam geldi, ilk maçında hemen hazırdı, attı gollerini katkı sağladı şampiyon yaptı ve gitti.

Biz napıyoruz? Onyekuru. Hay Allahım.

Haydi bakalım.

İyi saldırmıştınız bana.

Maliyet €2.000.000.

Şimdi çıkın karşıma adam gibi konuşun.

Bana kuş diyen haysiyetsizler vardı. O harcadığımız 2 milyon EURO’yla santrafor kiralardık. Bu rezil herife verdiğimiz her kuruş zarar. Devre arası yollanma imkanımız varsa yollanmalı. Çocuk kreşi değil G.Saray kulübü. (400 bin EURO’yu geri yollarlarsa).

hay allahımmı :eek:

Gece gece ruyanda mi gordun rengdas sakin ol.

Bu çocuk yetersiz.2 senesi var üst düzey top oynaması için.İyi topçu olabilir.Ama Garry ile kıyaslanması imkansız.

33 golle belcika liginin içinden geçen,ilk 2 haftada 3 müthiş asisti yenen birini tabiki garyle kıyaslamam.hücumda sinan ve eren yüzünden 9 kişi oynayan,üzerine belhanda gibi bi eziyetle sahaya cıkan,sag kanatta emre akbabayı oynatan takımda onyekurudan maradonalık beklemeyin

şu yorumlar haftalık olmasın.sakat diye kazma diye istenmeyen sakho gol atınca sakho sakho demelere benziyo bu.bi sabredin,takım serdarsız,ndiayesiz,feghoulisiz,rodrigessiz oynadı

Kanatta Garry etkisi vermiyor o havayı vermedi ama ileri uçta iyi işler yapabilir gibime geliyor

Ben buralardan gittigim dönemlerde Garry futbolcu yerine koyulmuyordu. Bugün Garry büyük Topcu olmus. Ciddi anlamda oyuncunun direk skor katkilarina bukadar deger mi biciliyor aceba ?
10 kisi kalmis bir takimda, o tek pozisyonda Olcay´i yerlerde süründürmesi bile kendisi acisindan fiziksel ve teknik anlamda kapasitesini gösteriyor. Ve sürekli olarak rakiplerin pas, ve kosu yollarini sezme zekasina sahip.

Garry bire birde kaldiginda rakibini hizina ragmen kolay kolay gecemeyen, top ile sikca auta kosma kapasitesine sahip bir oyuncu. Ikinci bölgede pas oyununda yok.

Onyekuru cok üst düzey bir yetenek. Performansini böyle sürdürürse önemli katki verir. Ancak sezon sonu kendisini tutabilme ihtimalimiz zaten cok zayif. Onyekuru´nun da daha tam gelistirmemis bir oyunu yok, ancak kendisinden 7 yas büyük Garry´den daha olgun oyunu var...

Takimin oyunu, ve skor yaniltmasin, ki yaniltiyor. Oynekuru´nun her hafta fiziksel olarak daha iyiye gittigi görülüyor.

Ben buralardan gittigim dönemlerde Garry futbolcu yerine koyulmuyordu. Bugün Garry büyük Topcu olmus. Ciddi anlamda oyuncunun direk skor katkilarina bukadar deger mi biciliyor aceba ?
10 kisi kalmis bir takimda, o tek pozisyonda Olcay´i yerlerde süründürmesi bile kendisi acisindan fiziksel ve teknik anlamda kapasitesini gösteriyor. Ve sürekli olarak rakiplerin pas, ve kosu yollarini sezme zekasina sahip.

Garry bire birde kaldiginda rakibini hizina ragmen kolay kolay gecemeyen, top ile sikca auta kosma kapasitesine sahip bir oyuncu. Ikinci bölgede pas oyununda yok.

Onyekuru cok üst düzey bir yetenek. Performansini böyle sürdürürse önemli katki verir. Ancak sezon sonu kendisini tutabilme ihtimalimiz zaten cok zayif. Onyekuru´nun da daha tam gelistirmemis bir oyunu yok, ancak kendisinden 7 yas büyük Garry´den daha olgun oyunu var...

Takimin oyunu, ve skor yaniltmasin, ki yaniltiyor. Oynekuru´nun her hafta fiziksel olarak daha iyiye gittigi görülüyor.
De ki: "Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu!"

te doy una hostia!!

Eroğlu,

Türkçem seninki kadar iyi olmayabilir.

Ama inan seni her türlü ezerim.

Git kendinle gurur duy bi boka yaramayan Türkçenle. Ben buralarda İngilizce konuşmaya devam ederim. Bazen Almanca. Ve tabi ki Hollandaca.

Sıkıntı yok yani. Orda herşey gayet net anlaşılıyor ayrıca.

Vallah çok iyi.

4-0 yenildik. Kendisi 1 pozisyona giremeden maçı bitirdi. Kaldı 30 maçı. Sonra dönüyor zaten.

O ise yaramayan Türkce olmasa burada salak salak mesajlar yazamazdin ama.

Eroğlu,

Git kendinle gurur duy bi boka yaramayan Türkçenle. Ben buralarda İngilizce konuşmaya devam ederim. Bazen Almanca. Ve tabi ki Hollandaca.

Ne anlatıyorsun babında atmıştım onu senin Türkçenden banane yav.4 maç olmuş şurda haklı çıktığını ispat etmek için biryerlerini yırtmışsın.Kaldı ki adam Ankaragücü maçında iyi oynadı, Göztepe yi 1 0 yendiğimiz maçta güzel 1 galibiyet golü attı.Alanya maçında yine tabelada vardı.Ama sen ileri futbol görüşü olduğunu ispat etmek için yani egonu şişirmek için gelip tam 1 facia olan maçın ardından bu adam olmayacak metalı postunu alıntılıyorsun ben burda art niyet ararım oyuncuya karşı.Egolu 1 herif olduğunda belli zaten bildiğin dilleri kimse sana sormadan anlatmandan.He ezme konusuna gelirsek bozkurt bey senin fare tuttuğun yerde ben kedi öpüyordum hadi eyw.

Eroğlu,

ATATÜRK:

"Türk milletinin dili Türkçedir. Türk Dili dünyada en güzel, en zengin ve kolay olabilecek bir dildir. Onun için her Türk, dilini çok sevip onu yükseltmek için çalışır. Bir de Türk Dili, Türk milleti için kutsal bir hazinedir. Çünkü Türk milleti geçirdiği sonsuz felaketler içinde ahlakını, göreneklerini, anılarını, çıkarlarını kısacası; bugün kendisini millet yapan her niteliğinin, dili sayesinde korunduğunu görüyor. Türk Dili, Türk ulusunun yüreğidir, beynidir."

Hadi bak işine kendini beğenmiş herif!

Ne anlatıyorsun babında atmıştım onu senin Türkçenden banane yav.4 maç olmuş şurda haklı çıktığını ispat etmek için biryerlerini yırtmışsın.Kaldı ki adam Ankaragücü maçında iyi oynadı, Göztepe yi 1 0 yendiğimiz maçta güzel 1 galibiyet golü attı.Alanya maçında yine tabelada vardı.Ama sen ileri futbol görüşü olduğunu ispat etmek için yani egonu şişirmek için gelip tam 1 facia olan maçın ardından bu adam olmayacak metalı postunu alıntılıyorsun ben burda art niyet ararım oyuncuya karşı.Egolu 1 herif olduğunda belli zaten bildiğin dilleri kimse sana sormadan anlatmandan.He ezme konusuna gelirsek bozkurt bey senin fare tuttuğun yerde ben kedi öpüyordum hadi eyw.

Bakacağız.

ATATÜRK:

"Türk milletinin dili Türkçedir. Türk Dili dünyada en güzel, en zengin ve kolay olabilecek bir dildir. Onun için her Türk, dilini çok sevip onu yükseltmek için çalışır. Bir de Türk Dili, Türk milleti için kutsal bir hazinedir. Çünkü Türk milleti geçirdiği sonsuz felaketler içinde ahlakını, göreneklerini, anılarını, çıkarlarını kısacası; bugün kendisini millet yapan her niteliğinin, dili sayesinde korunduğunu görüyor. Türk Dili, Türk ulusunun yüreğidir, beynidir."

Hadi bak işine kendini beğenmiş herif!

Haha işte tipik cahil Türk yorumu.

Gerçekleri göz ardı edemezsin. Yıl 2018. Türkçe’yi bilip bilmemen kimsenin umrunda bile değil. Bunun Türk’lükle alakası yok.

Vatan millet sakarya olayını bi kenara bırakıp, artık ağızınız değil beyininiz çalışsa, ülke olarak çok daha farklı yerlerde olabilirdik. Futbol takımlarımızda öyle.

Yav sahada olumlu görüntü çizen bir bu vardı bir de Badou. Sürekli ileriyi düşündü ama pasa atacak kişi olmayınca topu da ayağında fazla tutamayıp kaybetmesi normal. İleri 3lümüz daha da hareketlenmeli

Haha işte tipik cahil Türk yorumu.

Gerçekleri göz ardı edemezsin. Yıl 2018. Türkçe’yi bilip bilmemen kimsenin umrunda bile değil. Bunun Türk’lükle alakası yok.

Vatan millet sakarya olayını bi kenara bırakıp, artık ağızınız değil beyininiz çalışsa, ülke olarak çok daha farklı yerlerde olabilirdik. Futbol takımlarımızda öyle.
Gelismis milletler mi var, yoksa devletler mi?

te doy una hostia!!

Geri
Üst Alt