Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ronaldo geldi muamelesi yapılıyor yine kıçıkırık beyinsiz onyekuru geldi. (ama hızlı işte)

bu sefer satın alacaz...Sezon başı kampı görmüş bir Onyekuru bu ligin içinden geçer...şimdi tek eksik ayağında top saklayabilen bir Forvet aynı Gomis tarzı...ronaldo geldi muamelesi yapılıyor yine kıçıkırık beyinsiz onyekuru geldi. (ama hızlı işte)
Ligin durumu ortada renkdaş.ronaldo geldi muamelesi yapılıyor yine kıçıkırık beyinsiz onyekuru geldi. (ama hızlı işte)
edit: yanlış anlaşılma olmasın çok sevindim ayrıca kendisini de çok severim. Biraz totem kattım içine ayrıca kötüye alıştırayım da kendimi bir anda müthiş katkı verirse sevinirim
buna kesinlikle katılıyorum hatta bir arkadaş yazmış hadi bakalım önde pres yapın da görelim diye.bu sefer satın alacaz...Sezon başı kampı görmüş bir Onyekuru bu ligin içinden geçer...şimdi tek eksik ayağında top saklayabilen bir Forvet aynı Gomis tarzı...
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
kesinlikle ihtiyacımızda ona şüphe yok. biraz kafası az çalışıyor işte. ama o da olsa bizde işi neLigin durumu ortada renkdaş.
Takımda olmayan tarzda oyuncu , defans arkası yaptığı koşular işimize baya yarayacaktir.
Umarım erken form tutar.