#7 Henry Onyekuru

gel biraz da sana sövelim mallıklarının sıcaklıgı geçeli oldu

mac bitimine dakilalar kala attigi deparla maci bitiren fener defansinin icinden gecen buna rağmen eleştirilen adam gelmesin bir zahmet.
begenmeyenler ronaldo bekliyor herhalde.

bakın bu adam geçen sezon sonuna doğru bizle ayrıldığından beri top falan oynamadı süre almadı adam akıllı bunu yönetim veya teknik ekip bilmiyor mu? monaco ile neyin anlaşmasını yapıyoruz kardeşim kaç aydır

hayır sorun ne ki hala sürüyor bu. bak oyuncuyu kaç aydır oynatmıyorsunuz değerini düşürüyorsunuz de alttan al ekim-kasım ayında anlaş gelsin adam antrenmana çıksın bizle aralık gibi en kötü bizle antrenmana çıksa bile en azından takıma alışır sadece maç ritmini yakalamasını beklerdik. adamın karısı gelmiş istanbulda yaşıyor ama ortalık onyekuru yok

bu adamla anlaşılamaz mıydı yani transfer sezonu başlamadan 1 ay önce bile bizle antrenmanlara katılsa transfer sezonu açıldığında resmileşseydik ne güzel olurdu değil mi? kusura bakmayın ama yönetim transfer yapma konusunda beceriksizliğin kitabını yazıyor

ronaldo geldi muamelesi yapılıyor yine kıçıkırık beyinsiz onyekuru geldi. (ama hızlı işte)

edit: yanlış anlaşılma olmasın çok sevindim ayrıca kendisini de çok severim. Biraz totem kattım içine ayrıca kötüye alıştırayım da kendimi bir anda müthiş katkı verirse sevinirim

ronaldo geldi muamelesi yapılıyor yine kıçıkırık beyinsiz onyekuru geldi. (ama hızlı işte)
bu sefer satın alacaz...Sezon başı kampı görmüş bir Onyekuru bu ligin içinden geçer...şimdi tek eksik ayağında top saklayabilen bir Forvet aynı Gomis tarzı...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

edit: yanlış anlaşılma olmasın çok sevindim ayrıca kendisini de çok severim. Biraz totem kattım içine ayrıca kötüye alıştırayım da kendimi bir anda müthiş katkı verirse sevinirim
Ligin durumu ortada renkdaş.
Takımda olmayan tarzda oyuncu , defans arkası yaptığı koşular işimize baya yarayacaktir.
Umarım erken form tutar.

bu sefer satın alacaz...Sezon başı kampı görmüş bir Onyekuru bu ligin içinden geçer...şimdi tek eksik ayağında top saklayabilen bir Forvet aynı Gomis tarzı...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
buna kesinlikle katılıyorum hatta bir arkadaş yazmış hadi bakalım önde pres yapın da görelim diye.

Form tutarsa osurtur karşı takımı net

Attığında fazlasını kaçıran adam,hoşgeldin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FFP kalktığında 5 yıllık kontratla gelirsin inşallah.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt