Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.138
- 72.765
- 5.188
Ne zaman gelecek de form tutacak diyorduk adam demir gibi sert dimdik geldi şimdiden fbye nasıl koyarım hesabı yapıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha tam hazır değilim diyor. 4 gün sonra hazır olur mu acabaNe zaman gelecek de form tutacak diyorduk adam demir gibi sert dimdik geldi şimdiden fbye nasıl koyarım hesabı yapıyor

Mehmet Ayan denen hiyarda onyekuruya gerek yok GS baska birsey oynuyor diyordu. Boyle mal basin mi olur lan. Nerde futbol fakiri holigan var hepsi ekranlardaRıdvan: "Galatasaray'ın Onyekuru'yu almasına gerek yoktu" demişti.
ORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRTALAMA BİR FUTBOL YORUMCUSU BİLE ONYEKURU'YA GALATASARAY'IN İHTİYACI OLDUĞUNU BİLİR ASLINDA.
Mehmet Ayan denen hiyarda onyekuruya gerek yok GS baska birsey oynuyor diyordu. Boyle mal basin mi olur lan. Nerde futbol fakiri holigan var hepsi ekranlarda
en iyi kanat açık ara keitaydı... bizdeki oyunu riberyden bile etkiliydi.Bu hiyarlarin futboldan zerre haberleri yok.
O cocugu gözü ile seyreden ve futboldan anlayan herkes bu ulkeye gelmis gecmis en iyi kanat oyuncusunun Onyekuru oldugunu soyler.
Adam her kritik macta net skor uretiyor ve daha 23 yasinda!!
Allah nazarlardan korusun!
sen kafayı yemişsinOnyekuru geldi takım 5 den 9 vitese çıktı ama orta sahaya yakın top alıp tekrar geriye oynamaları beni biraz uyuz etti .. yıldız modunu açmış umarım ters tepmez . sürekli dikine oynasın aralara kaçsın istiyorum. önce rakibe sonrada çim sahada kaysın istiyorum
Bu arada resmen çalım antremanı gibi bir maç çıkardı . Yapabiliyor muyum diye baktı resmenBu performans ile yıl sonu real barcelona hayal değil 50meuro
en iyi kanat açık ara keitaydı... bizdeki oyunu riberyden bile etkiliydi.
verim olarak konuşuyorsan bence de onyekuru. yetenek olarak konuştuğunu varsayarak söylemiştim.Keita Onyekurunun cantasini tasir ancak.
Hic bir karar verici maci alamadi.
Carlosa yumruk atip 10 kisi birakti. Deplasmanlarda kayipti, say say bitmez.
Cok sukur her macini kapalidan seyrettim.
Lincoln, keita, misimovic gibi disiplinsiz oyuncular benim icin maca 5-0 yenik baslar zaten.
Bir de tum keita severler Onyekuru ile karsilastirirken keitacigin 27 macta toplam 5 gol urettigini bilerek konusmalilar.
Onye 90 dakikada 3 atti!!
Komik oluyor cidden 5 gol atan , takimini yumruk atarak derbide 10 kisi birakan adamla Onyekuru yu karsilastirip bi de daha iyi falan demek!!
verim olarak konuşuyorsan bence de onyekuru. yetenek olarak konuştuğunu varsayarak söylemiştim.
yoksa bende takımımda tabi ki onyekuru gibi bir oyuncu isterim. ayrıca onyekuru tam kanat oyuncusundan ziyade bir bitirici. çizgiyi pek kullanmıyor.