#7 Henry Onyekuru

Fenerliler iki haftadir PTSD yasiyor muhtemelen

Diger takimlarinda hic izlemedim ama bizde oyle bir oynuyor ki bi seviye ustu Sadio Mane zaten

Calimda atmaya baslamis bu onu 1-2 level uste tasir.

Rıdvan: "Galatasaray'ın Onyekuru'yu almasına gerek yoktu" demişti.

ORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRTALAMA BİR FUTBOL YORUMCUSU BİLE ONYEKURU'YA GALATASARAY'IN İHTİYACI OLDUĞUNU BİLİR ASLINDA.
Mehmet Ayan denen hiyarda onyekuruya gerek yok GS baska birsey oynuyor diyordu. Boyle mal basin mi olur lan. Nerde futbol fakiri holigan var hepsi ekranlarda

şuna çok güldüm ya.

Yalnız herif memleketine gidip küllerinden dönen başrol oyuncuları gibi afrikanın bozkırlarında çakıl taşıyla çalım çalışmış.

Maşallah ki maşallah çocuk, sakatlıktaki o temkinliği korkuyu tamamen atlatmışa benziyor. Darısı boss'un başına.

Mehmet Ayan denen hiyarda onyekuruya gerek yok GS baska birsey oynuyor diyordu. Boyle mal basin mi olur lan. Nerde futbol fakiri holigan var hepsi ekranlarda

Bu hiyarlarin futboldan zerre haberleri yok.

O cocugu gözü ile seyreden ve futboldan anlayan herkes bu ulkeye gelmis gecmis en iyi kanat oyuncusunun Onyekuru oldugunu soyler.

Adam her kritik macta net skor uretiyor ve daha 23 yasinda!!

Allah nazarlardan korusun!

Bu hiyarlarin futboldan zerre haberleri yok.

O cocugu gözü ile seyreden ve futboldan anlayan herkes bu ulkeye gelmis gecmis en iyi kanat oyuncusunun Onyekuru oldugunu soyler.

Adam her kritik macta net skor uretiyor ve daha 23 yasinda!!

Allah nazarlardan korusun!
en iyi kanat açık ara keitaydı... bizdeki oyunu riberyden bile etkiliydi.

Onyekuru geldi takım 5 den 9 vitese çıktı ama orta sahaya yakın top alıp tekrar geriye oynamaları beni biraz uyuz etti .. yıldız modunu açmış umarım ters tepmez . sürekli dikine oynasın aralara kaçsın istiyorum. önce rakibe sonrada çim sahada kaysın istiyorum
Bu arada resmen çalım antremanı gibi bir maç çıkardı . Yapabiliyor muyum diye baktı resmen :emrah: Bu performans ile yıl sonu real barcelona hayal değil 50meuro

Onyekuru geldi takım 5 den 9 vitese çıktı ama orta sahaya yakın top alıp tekrar geriye oynamaları beni biraz uyuz etti .. yıldız modunu açmış umarım ters tepmez . sürekli dikine oynasın aralara kaçsın istiyorum. önce rakibe sonrada çim sahada kaysın istiyorum
Bu arada resmen çalım antremanı gibi bir maç çıkardı . Yapabiliyor muyum diye baktı resmen :emrah: Bu performans ile yıl sonu real barcelona hayal değil 50meuro
sen kafayı yemişsin

en iyi kanat açık ara keitaydı... bizdeki oyunu riberyden bile etkiliydi.

Keita Onyekurunun cantasini tasir ancak.

Hic bir karar verici maci alamadi.

Carlosa yumruk atip 10 kisi birakti. Deplasmanlarda kayipti, say say bitmez.

Cok sukur her macini kapalidan seyrettim.

Lincoln, keita, misimovic gibi disiplinsiz oyuncular benim icin maca 5-0 yenik baslar zaten.

Bir de tum keita severler Onyekuru ile karsilastirirken keitacigin 27 macta toplam 5 gol urettigini bilerek konusmalilar.

Onye 90 dakikada 3 atti!! :)

Komik oluyor cidden 5 gol atan , takimini yumruk atarak derbide 10 kisi birakan adamla Onyekuru yu karsilastirip bi de daha iyi falan demek!!

Keita Onyekurunun cantasini tasir ancak.

Hic bir karar verici maci alamadi.

Carlosa yumruk atip 10 kisi birakti. Deplasmanlarda kayipti, say say bitmez.

Cok sukur her macini kapalidan seyrettim.

Lincoln, keita, misimovic gibi disiplinsiz oyuncular benim icin maca 5-0 yenik baslar zaten.

Bir de tum keita severler Onyekuru ile karsilastirirken keitacigin 27 macta toplam 5 gol urettigini bilerek konusmalilar.

Onye 90 dakikada 3 atti!! :)

Komik oluyor cidden 5 gol atan , takimini yumruk atarak derbide 10 kisi birakan adamla Onyekuru yu karsilastirip bi de daha iyi falan demek!!
verim olarak konuşuyorsan bence de onyekuru. yetenek olarak konuştuğunu varsayarak söylemiştim.

yoksa bende takımımda tabi ki onyekuru gibi bir oyuncu isterim. ayrıca onyekuru tam kanat oyuncusundan ziyade bir bitirici. çizgiyi pek kullanmıyor.

verim olarak konuşuyorsan bence de onyekuru. yetenek olarak konuştuğunu varsayarak söylemiştim.

yoksa bende takımımda tabi ki onyekuru gibi bir oyuncu isterim. ayrıca onyekuru tam kanat oyuncusundan ziyade bir bitirici. çizgiyi pek kullanmıyor.

Valla nazar degecek diye korkuyorum.

Ama cocugun ne bir abuk demeci, ne rakiple dalasmasi var. Isine bakiyor. Skor uretiyor, urettiriyor.

Neyse burada durayim dilimi isirayim .

Yeter bok gibi topcusun onyekuru! ;)

Geri
Üst Alt