Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boupendza?Fakir Manesi, salahini bulmak lazim
Evet önemli ve doğru bir tespit.Çok geliştirmiş kendini bunu sırf 3 gol attı diye demiyorum çok daha akıllı oynuyor Maşallah aslanima.

Yazdigin duruyo xdDevam aslanim
Dursun.dedigimi yaparsa sozumde dururum.ama ben oyle de desem,baska sey de desem kotu etkiliyorum takimi.olmuyo,ugursuz geliyorum.fenere ve bjkye hep olumlu hissettim elimde olmadan,hepsi de gerçekleşti.kendimi imha edecegimYazdigin duruyo xd
Aslında kendi geldi desek daha doğru olur sanırım...Bu yaşta bu adamı alabilmiş olmak müthiş iş.
Arsenal macinda Hagide yumruk atip kirmizi yedi.Keita Onyekurunun cantasini tasir ancak.
Hic bir karar verici maci alamadi.
Carlosa yumruk atip 10 kisi birakti. Deplasmanlarda kayipti, say say bitmez.
Cok sukur her macini kapalidan seyrettim.
Lincoln, keita, misimovic gibi disiplinsiz oyuncular benim icin maca 5-0 yenik baslar zaten.
Bir de tum keita severler Onyekuru ile karsilastirirken keitacigin 27 macta toplam 5 gol urettigini bilerek konusmalilar.
Onye 90 dakikada 3 atti!!
Komik oluyor cidden 5 gol atan , takimini yumruk atarak derbide 10 kisi birakan adamla Onyekuru yu karsilastirip bi de daha iyi falan demek!!