#7 Henry Onyekuru

İnanılmaz bir transfer başarısı Onyekuru inanılmaz.

Ve artık III. dönemi kalıcı hale gelecek. 4.350.000 Euro gibi Onyekuru kalitesindeki bir oyuncu için çok uygun bir bonservis bedelini ödeyip, uzun bir sözleşme yapacağız. Onyekuru sahada sanki bunun rahatlığıyla oynuyor. Kafa olarak çok rahat ve Galatasaray'a konsantre olmuş, çok istekli. Onyekuru ya Galatasaray efsanesi olacak yada rekor bir transfer bedeliyle Galatasaray'a para kazandıracak.

Umarım uzun yıllar Galatasaray'da izleme şansına sahip oluruz.

Diagne'yi o paraya kiralayan kimse Onyekuru'yu bu kadar uygun opsiyonla kiralayan odur bence
Kim ise ona teşekkür ederiz

Arsenal macinda Hagide yumruk atip kirmizi yedi.

Hagi futbolcu degilmi simdi?

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 pozisyonu degerlendirip bakmadim.

Keita deplasmanlarda hic bisey yapmayan ASY de seyirci varken oynayan oyuncuydu. Tribune oynayan adamdi.

Hagi o isi yorulup sinirlerine hakim olamadigi nokta da yapti. Ve GS daki tek ve en buyuk hatasiydi. O final kaybedilseydi uzatmada fatura ona kesilirdi.

Hagi ile karsilastirman komik olmus butun oyunu, sahayi domine eden oyuncu ile keita gibi mac secen oyuncuyu. Hagi sayisiz buyuk mac ve kupa kazandirdi bize. Keita??

Onyekuru ile Keita karsilastirirken Keitanin 27 macta 5 gol attigini o yuzden GS a katki acisindan degil GS, Türk futbol tarihinin en iyi kanat oyuncusunun Onyekuru oldugunu soyluyorum.

GS taraftarinin Keita mitini yaratma sebebi adam cok rahat calimla adam gecebilmesi idi. O konuda cok iyidi. Ama is takima katkiya geldiginde buyuk maclarda tek golu yok!! Birak kupa vs kazandirmayi.

Keita deplasmanlarda hic bisey yapmayan ASY de seyirci varken oynayan oyuncuydu. Tribune oynayan adamdi.

Hagi o isi yorulup sinirlerine hakim olamadigi nokta da yapti. Ve GS daki tek ve en buyuk hatasiydi. O final kaybedilseydi uzatmada fatura ona kesilirdi.

Hagi ile karsilastirman komik olmus butun oyunu, sahayi domine eden oyuncu ile keita gibi mac secen oyuncuyu. Hagi sayisiz buyuk mac ve kupa kazandirdi bize. Keita??

Onyekuru ile Keita karsilastirirken Keitanin 27 macta 5 gol attigini o yuzden GS a katki acisindan degil GS, Türk futbol tarihinin en iyi kanat oyuncusunun Onyekuru oldugunu soyluyorum.

GS taraftarinin Keita mitini yaratma sebebi adam cok rahat calimla adam gecebilmesi idi. O konuda cok iyidi. Ama is takima katkiya geldiginde buyuk maclarda tek golu yok!! Birak kupa vs kazandirmayi.
Sadece forumda var keita yüceltme olayı. Yoksa keitanin yasin oztekin kadar bile başarısı yoktur formamiz altinda bırak onyekuruyu.

Başkası olsa penaltı yaptırdıktan sonra topun başına geçer istatistik kasmak için Onyekuru gülerek dışarı çıktı bu çocuk bu sene dağıtacak gibi duruyor rakipleri

masallah.gif
Her anlamda daha iyi döndü.​

Sahada anlaşabileceği, verkaçlara girebileceği bir oyuncu bulamıyor.
Arda çok hantal ve ağır. Onyekuru onun ile verkaça girmeye çalıştıkça Arda topu korner direğine sürüyor.
Onun dilinden anlayan bir oyuncu çıkarsa her maç rakip ceza sahasında cirit atar.

İtiraf edeyim beni yanılttı ilk 2 maçta. Fakat şöyle bir gerçekte var geçen seneki bencilliği pek kalmamış. Eksik olduğu tek konu bindirme yapan Saracchi'ye pas atmak yerine topu hep içeri çekiyor.

Ligin bug hızlı ve teknik oyuncular yönetim iyi transferler yaptı ara dönemde, yaz ayındada diagne ve luyindama satılırsa gelecek parayla orta sahayı nokta atışla güncellerse genç oyuncularla uzun seneler kafamız rahat olur ve ligin içinden geçeriz milyon eurolar saçarak içi geçmiş kabız adamlarla olmayacağını anlamıştır artık hoca

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekuru, Keitanın önünde o ayrı konu.

Ancak Keita bir çok deplasmanda çok iyi performanslar verdi. En iyisi de o sezonun en zorlu deplasmanı Atletico Madrid deplasmanıydı. Forvetimiz yoktu. Tek forvet Ardaydı. Çok iyi idare ettiler o maçı. Bir de gol atmıştı. Takım defansı çok kötüydü o sene.

Geri
Üst Alt