#7 Henry Onyekuru

Bu adam asla nwakaeme oseyi gibi olamaz zaten öyle bir özelliği yok ..Benim beğendiğim yani çok daha olgun oynamaya başlaması hem hücumda hem savunmada duracağı yeri çok iyi biliyor kendini eskisi kadar yormadan pozisyon bilgisiyle daha verimli olmaya başladı
Ama dunn baya baya bruma calimlari atti

Brumayi senin ustunde gordugum gunler aklima geliyor ve kendime ufak bir serzeniste buluyorum. Gencligime veriyorum ustat, cok pardon

Ama dunn baya baya bruma calimlari atti

Hiçbir zaman slalom yapmayacagi anlamına gelmez Ömer bayram bile bazen 2-3 kişiyi geçiyor ben oyun tarzı olarak dedim .. bu adam açık alanda yakaladığı hemen herkesi rahat geçer zaten yeter ki önünde 5-10 metrelik boşluk olsun dar alanda pek girmiyor o toplara . Gerçi bu adamı kestirmek de çok zor oynamayan adamın bu kadar formda döneceği aklımın ucundan geçmezdi bakarsın bu sene o yönünü de geliştirir..

Hiçbir zaman slalom yapmayacagi anlamına gelmez Ömer bayram bile bazen 2-3 kişiyi geçiyor ben oyun tarzı olarak dedim .. bu adam açık alanda yakaladığı hemen herkesi rahat geçer zaten yeter ki önünde 5-10 metrelik boşluk olsun dar alanda pek girmiyor o toplara . Gerçi bu adamı kestirmek de çok zor oynamayan adamın bu kadar formda döneceği aklımın ucundan geçmezdi bakarsın bu sene o yönünü de geliştirir..

Melonun fitik ameliyati sonra dönüşünü hatirlatti bana...

Sağ açıkta da prime Keita ile izlemek isterdim bu adamı. Hızlı kanatlara bayılıyorum.

_20210203_145537.webp

1 pozisyonu degerlendirip bakmadim.

Keita deplasmanlarda hic bisey yapmayan ASY de seyirci varken oynayan oyuncuydu. Tribune oynayan adamdi.

Hagi o isi yorulup sinirlerine hakim olamadigi nokta da yapti. Ve GS daki tek ve en buyuk hatasiydi. O final kaybedilseydi uzatmada fatura ona kesilirdi.

Hagi ile karsilastirman komik olmus butun oyunu, sahayi domine eden oyuncu ile keita gibi mac secen oyuncuyu. Hagi sayisiz buyuk mac ve kupa kazandirdi bize. Keita??

Onyekuru ile Keita karsilastirirken Keitanin 27 macta 5 gol attigini o yuzden GS a katki acisindan degil GS, Türk futbol tarihinin en iyi kanat oyuncusunun Onyekuru oldugunu soyluyorum.

GS taraftarinin Keita mitini yaratma sebebi adam cok rahat calimla adam gecebilmesi idi. O konuda cok iyidi. Ama is takima katkiya geldiginde buyuk maclarda tek golu yok!! Birak kupa vs kazandirmayi.
Sen derbide kk yedi diye futbolcu degil demissin rdas. Adam uefa finalinde kk yedi, ona ithafen yazdim. Yoksa Hagi nereeee keita nere

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen derbide kk yedi diye futbolcu degil demissin rdas. Adam uefa finalinde kk yedi, ona ithafen yazdim. Yoksa Hagi nereeee keita nere

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Derbide kirmizi yedi diye degil.

Soylediklerim arasinda 1 maddeye takilmayin.

Ne diyorum orda? Buyuk mac kazandirma yok, deplasmanda yok, kupa yok, sampiyonluk kazandirma yok, yumrukla kirmizi kart arasinda 1 maddeyi cekmeyin.

Arti "Onyekurunun cantasini tasir" demek futbolcu degil demek mi?

Derbide kirmizi yedi diye degil.

Soylediklerim arasinda 1 maddeye takilmayin.

Ne diyorum orda? Buyuk mac kazandirma yok, deplasmanda yok, kupa yok, sampiyonluk kazandirma yok, yumrukla kirmizi kart arasinda 1 maddeyi cekmeyin.

Arti "Onyekurunun cantasini tasir" demek futbolcu degil demek mi?
renktaş sen niye saatlerdir onyekuru başlığında keitayı itin bir yerine sokuyorsun ki onu anlamadım :D o dönem izlemesi gayet keyifli ve saha içinde ağırlığı çok olan bir topçuydu atletico maçlarını unutamam

Keita Onyekurunun cantasini tasir ancak.

Hic bir karar verici maci alamadi.

Carlosa yumruk atip 10 kisi birakti. Deplasmanlarda kayipti, say say bitmez.

Cok sukur her macini kapalidan seyrettim.

Lincoln, keita, misimovic gibi disiplinsiz oyuncular benim icin maca 5-0 yenik baslar zaten.

Bir de tum keita severler Onyekuru ile karsilastirirken keitacigin 27 macta toplam 5 gol urettigini bilerek konusmalilar.

Onye 90 dakikada 3 atti!! :)

Komik oluyor cidden 5 gol atan , takimini yumruk atarak derbide 10 kisi birakan adamla Onyekuru yu karsilastirip bi de daha iyi falan demek!!
Keita'yi hic izlememissiniz. Sadece Atletico deplasmanini izlesen bunlarin hicbirini soylemezdin. Galatasaray'in gordugu en etkili 2 kanattan biridir Keita. Digeri Prekazi. Gerisi ancak kramponlarini tasir bu adamlarin. Onyekuru faydali, insallah'ta boyle devam eder. Abartmamak lazim.

Keita ile ne alıp veremediğiniz var anlamadım.

Herif o boktan takımı az kalsın şampiyon yapacaktı. Bir açın bakın kaleci kimmiş, defansta kim ne kadar oynamış. Orta saha kimmiş vs.
27 macta 5 gol attigini yazmis, ama 12 assist yaptigini ve bunlari o takimla yaptigini yazamamis renkdas. Onyekuru'yu ovmek icin Keita'yi hedef secmekte nasil bisey bilemedim.

Keita'yi hic izlememissiniz. Sadece Atletico deplasmanini izlesen bunlarin hicbirini soylemezdin. Galatasaray'in gordugu en etkili 2 kanattan biridir Keita. Digeri Prekazi. Gerisi ancak kramponlarini tasir bu adamlarin. Onyekuru faydali, insallah'ta boyle devam eder. Abartmamak lazim.

Ben mi seyretmedim? Kapalida her macini seyrettim. Tv de seyrettim. 27 mac 5 gol!! Hepi topu bu! Ne sampiyonluk getirdi ne buyuk mac kazandirdi. Athletico dedigin macta arka direkte gelen topu iceri atti 1-1 lik macta. Millet de oynayip atleticoyu yikti sanacak, o athleticoyu bugunku kadar guclu sanacak falan.

Onyenin net 1 sampiyonlugu var bir dolu kilit macla birlikte.

Prekazi kanat degil serbest adam. Oyun rolu olarak Hagi ile kiyaslarsin

Onyekuru santrafor mu?
Reis biri kanat biri kanat forvet.

Alakasız bir kıyasa girmişsin, Keita da değerli bir oyuncuydu.

Onyekuru daha değerli olabilir orası ayrı mevzu lakin Keita'nın sağladığı seyir zevki bile hala iz bırakmıştır. Eskişehir maçındaki olağanüstü asisti dün gibi, o maçta berabere kalmıştık bu Keita'nın suçu değildi aksine kazandıracak hamleyi yapmıştı.

Geri
Üst Alt