Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.038
- 101.264
- 5.238
bismillahirahmanirahim
diyip girin başlığa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bismillahirahmanirahim
diyip girin başlığa
Küfür değil dimi yine
yok bu mübarek dil ile öyle bir şey yapmam bir daha. dakikasında yıldırım düştü kafamaKüfür değil dimi yine
Küfür değil dimi yine
bende asıl amaç aşağılamak olmasada aşağılayıcı bir yorum olarak buluyorum.şu pilav üstü kuru muhabbetiniz çok bayık yav
he pilav üstü kuru arkadaşlar
müthiş
bravo
vizyon verici
iç açıcı
Takım hızına yetişemiyor ondan. İleride etkileşim kurabileceği birisini bulamayınca diğer topçuları bekliyor.Bazen çalımı atıp, basıp gidebileceği yerlerde geri dönüyor, pas yapıyor ama hoca mı öyle istiyor yoksa henüz tam hazır değil de kendisine mi güvenemiyor bilmiyorum. Bunu yapabilecek yeteneği var çünkü.
bende bilakis boş yere çalımı bıraktığını ve sadece gerektiği yerde çalım atmayı öğrendiğini düşündüm.Bazen çalımı atıp, basıp gidebileceği yerlerde geri dönüyor, pas yapıyor ama hoca mı öyle istiyor yoksa henüz tam hazır değil de kendisine mi güvenemiyor bilmiyorum. Bunu yapabilecek yeteneği var çünkü.
kardeşim adam 12 asist yapmış onuda söyle,tabi Gökmen Özdenak gibi yapmışsa nolmuş hepsi gol mü olmuş diye düşünmüyosanSayin Tanriverdi 5 golle o isler zor. Defans dengesini bozan adamdi ok.
Ve dedigim kotulemek degil. Onyekuru katki olarak cok daha onunde keitanin onu soyluyorum.
Monaco forumu :
Ekli dosyayı görüntüle 112437