#7 Henry Onyekuru

bismillahirahmanirahim

diyip girin başlığa
cfacc4a071e8531986ec85d9ceaeeb2b.jpg

Onyekuru’nun tek bir kötü yanı var. Adamın gollerine ilk anda seviniyorsun, sonra acaba ofsayt mı diye içini bir şüphe kaplıyor. Pozisyon tekrarı, VAR’ı bekle derken ömürden gidiyor. :)

Bazen çalımı atıp, basıp gidebileceği yerlerde geri dönüyor, pas yapıyor ama hoca mı öyle istiyor yoksa henüz tam hazır değil de kendisine mi güvenemiyor bilmiyorum. Bunu yapabilecek yeteneği var çünkü.

şu pilav üstü kuru muhabbetiniz çok bayık yav
he pilav üstü kuru arkadaşlar
müthiş
bravo
vizyon verici
iç açıcı
bende asıl amaç aşağılamak olmasada aşağılayıcı bir yorum olarak buluyorum.

hatta onyekurunun twitter sayfasının altına da yorumlarda pilav üstü kuru gibi fotoğraflar paylaşıyorlar bana biraz basit ve ergence geliyor. gerek yok.

Bazen çalımı atıp, basıp gidebileceği yerlerde geri dönüyor, pas yapıyor ama hoca mı öyle istiyor yoksa henüz tam hazır değil de kendisine mi güvenemiyor bilmiyorum. Bunu yapabilecek yeteneği var çünkü.
Takım hızına yetişemiyor ondan. İleride etkileşim kurabileceği birisini bulamayınca diğer topçuları bekliyor.

bende bilakis boş yere çalımı bıraktığını ve sadece gerektiği yerde çalım atmayı öğrendiğini düşündüm.

birde ileride mostafa mohamed gibi kafa toplarında etkili bir forvet oynaması onyekuruyu daha fazla çizgiye inip orta yapmaya ittiğini gördüm. mohamed girdikten sonra taktik değişti daha çok orta denedik ve onyenin etkisi bir tık azaldı. çok fazla çizgiye indi. umarım fatih hoca bir denge getirir bu duruma.

Derbi için

Ekli dosyalar

• images - 2021-02-04T223058.104.webp
    images - 2021-02-04T223058.104.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 34
Geri
Üst Alt