#7 Henry Onyekuru

Bugün sahadaki varlığı bile Fener'in 2 bekini oyundan düşürdü. Faydasız gününde bile faydalı eleman. Hücum anlamında felaket oynadığı günde bile pozisyona da soktu kendini. Atmadığı için bayağı sövdüm ama gelecek haftalara inşallah.

Çıkması bence de yanlıştı, tam zamanı gelmişti. Fener'in tüm takım hücum yaptığı bir ortamda "koşu"larıyla skoru 2-0'a hatta belki de 3-0'a getirmesi işten bile değildi.

Maç öncesi bu kadar beklentiye girilince anlamıştım çok etkili olamayacağını ama çıkarılmayacak zamanda çıkardı hoca tam onun dakikalar gelmisti

Ters kanatta başlayınca ne oluyoruz dedi adam hiç etkili olduğunu görmedim sağ kanatta. Ilk yarı bocalayinca düştü tamamen moralmen. Nazarlık olur bunlar bundan sonrasi önemli zaten cok seviyoruz gara bebeyi.

Kral yorgunluktan böyleydi bir de ters tarafta oynadı
Diğer maçlarda döşemeye devam edecek inşallah

yerleşik savunmaya karşı etkisiz kalması sürpriz değil. onyekuru savunmacının üzerine topla gidebilen, adam eksilten bir oyuncu değil. arkaya sarkamadığı zaman etkinliği düşüyor. farklı şeyler beklememek lazım.

Hoca, Onyekuru'yu sağ tarafta başlatınca fenerin bütün planı suya düştü. Erol Bulut kesinlikle burada oynayacağını düşünmüyordu asıl plan Nazım'ın, Onyekuru'yu tutmasıydı. Caner de rahatça ileri çıkıp orta yapabilecekti. Onyekuru'dan bugün faydalanamadık belki ama taktiksel olaral başarılı bir hamleydi. Caner, Onyekuru'yu tutmaktan ileri çıkamadı.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt