#7 Henry Onyekuru

Hatay deplasmanında 1, Beşiktaş'a 2 tane saplaması gerek.

Heee %29 topa sahip olmayla mi?

Bu takimda gol once santraforun gorevi degil mi? Elestirdin mi.mouhammedi?.

Basligin adi: #7 Henry Onyekuru

Konuyu farkli yerlere cekmek yerine bu macta surekli gol kacirdigi icin iyi bir performans ortaya koymadigini göremezsen bu tartisma burada bitmistir

Yooo puanlarimiza major katki saglayan Onyekuru nun elestirilmesinde artik iyi niyet sınırlarını zorluyor.
1-Takımda eleştirilmeyecek futbolcu yok Muslera dahil yeri gelir o bile eleştirilir.
2-Major katkı sağlayan Onyekuru demek iyi niyet sınırlarını daha çok zorrlar gibi sanki

Arkasında Saracchi olmadığında oyuna katılımı ciddi anlamda düşüyor. Bir de kaçırdıkları eklenince hayal kırıklığı yaratıyor.

Ancak bu adam sahada olduğu her an rakip için tehlike. Rakipler de bunun farkında. Her karambol topta veya ara pasta bitiveriyor pozisyonun içinde. Son 2-3 hafta kaçırdıklarının %30'unu skor yapsa tek konuşulan kendisi olacaktı.

Bol bol gol vuruşu ve kaleciyle karşı karşıya kalma antremanı çalışmalı.

Geçen hafta penaltı aldırdı bu hafta da penaltı aldırdı ama verilmedi gözden kaçırmayalım

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rakipler penaltı yaptı diyemeyiz daha çok Onyekuru penaltıyı alıyor Başakşehir maçında da aynısı oldu o kadar çabuk ki rakip hamle yapayım derken Onyekuru penaltıyı alıyor

Adil bir yönetim olsa dediğin gibi bu hafta da penaltı almıştı, kötü oynadı diyebileceğimiz Alanya maçında tıpkı Kasımpaşa maçı gibi galibiyeti aralayan oyuncu olabilirdi

Kötü oynadığında bile rakip savunmanın dengesini bozuyor ve sürekli pozisyona giriyor. Pozisyona girmesi her türlü önemli, bugün kaçirir yarin atar.

Emre'nin golünde Tayfur Bingölü nasil pozisyonundan çekip, alani komple boşalttiğina dikkat edin.

Rakipler özel önlem aliyor her maç. Hatta bir çok pozisyonda overdefending ediyorlar takim olarak. Bu diğer oyuncularin oyununu basitleştiriyor.

Bukadar önleme karşı pozisyona girmesi de dediğim gibi kaçirmasindan daha önemli...

Gol atabildiğini biliyoruz zaten.

Onyekuru için yine de şunu söylemek istiyorum henüz 23 yaşında hiçbir şey için geç değil tamam koşu yollarına istediği pası aldığı zaman belki de ligde önlem alması en zor oyuncu ama gol repertuvarını genişletmesi lazım

Bekiyle veya iç oyuncusuyla ikiye bir yapmayı öğrenmesi gerekiyor, çalım özelliği fazlasıyla var bunu kullanması gerekiyor, sürekli topsuz koşular ile defansın arkasına sarkmayı denediği kadar bazen de topla birlikte girmesi gerekiyor ceza sahasına

Bitiriciliği filan çok büyük soru işareti değil benim gözümde gol atmayı bilmeyen sürekli kaçıran bir kanat oyuncusu değil Onyekuru ayağının içiyle dışıyla üstüyle öyle vuruşlar yapar ki benim diyen forvet oturur izler bunları unutmuş olamaz Onyekuru elbet kendine gelecektir bitiriciliği

Cok iyi bir golcü kanat olacak Ama Son vuruslari calismasi gerekiyor cunku her Mac net pozisyonlari harciyor

Geri
Üst Alt