#7 Henry Onyekuru

Bu adamın 6 ay oynamadan geldiği unutulmamalı son vuruşu için ekstra çalışması gerekiyor. Bizim takıma uydu 4.350'ye daha iyi bir oyuncu bulunabilir mi yada bulunacak oyuncu bizim takıma bu kadar uyar mı? İhtimal var ama bence düşük bir ihtimal Belçika'da da müthişti bu adam 7-8 olsa ciddi düşünülürdü ama 4.35'e alınmalı maaşıda zaten 1.3-1.5 civarında olacaktır en kötü zarar etmeden satabilirsin bu adamı o yüzden büyük bir risk olmadığından alınmalı.

İlk senesinde son vuruş konusunda baya baya arşa çıkmıştı. Bunda kondisyon ve gücün de çok büyük etkisi var. Maç eksiği tamamlandığında gücü kondisyonu yerine geldiğinde tekrar bitirici güzel gollerini görebiliriz. Onyekuru kesinlikle bu fiyata ve bu maaşa kaçırılmamalı artık.

İlk senesinde son vuruş konusunda baya baya arşa çıkmıştı. Bunda kondisyon ve gücün de çok büyük etkisi var. Maç eksiği tamamlandığında gücü kondisyonu yerine geldiğinde tekrar bitirici güzel gollerini görebiliriz. Onyekuru kesinlikle bu fiyata ve bu maaşa kaçırılmamalı artık.

Zaten tartismaya acik bile degil.

Belhandaya 10, diagneye 13 vermis kulubuz.

Onyeye o para bedava.

Mustafa Demirtaş'ı izledim scouting, Mostafa Mohamed falan konuşulurken Onyekuru ve Saracchi'nin de uzun süre izlendiğinden bahsetti. Onyekuru Everton öncesi de radardaymış mesela. Oyuncu gözden düşüp fırsat transferine dönüşünce kiralıyor bizimkiler. Saracchi de benzer şekilde. Önerilen isimlerin hepsi alınamaz tabii ki ancak oyuncunun takip edilmeye devam edilmesi önemli. Gerçi Onyekuru D'avila topçusu menajer önerisi de olabilir ama Demirtaş'ın salladığını sanmıyorum.

Gol , asistler bekliyoruz Erzurum maçında kral

Mustafa Demirtaş'ı izledim scouting, Mostafa Mohamed falan konuşulurken Onyekuru ve Saracchi'nin de uzun süre izlendiğinden bahsetti. Onyekuru Everton öncesi de radardaymış mesela. Oyuncu gözden düşüp fırsat transferine dönüşünce kiralıyor bizimkiler. Saracchi de benzer şekilde. Önerilen isimlerin hepsi alınamaz tabii ki ancak oyuncunun takip edilmeye devam edilmesi önemli. Gerçi Onyekuru D'avila topçusu menajer önerisi de olabilir ama Demirtaş'ın salladığını sanmıyorum.

Mustafa Demirtaş o dönem Galatasaray scout ekibindeymiş zaten. O yüzden verdiği bilgiler doğru. Büyük avantaj aslında izlenen oyuncuların arşivlenmesi ve piyasası düşünce veya imkan oluşunca talip olmamız.

olm gol at, asist yap bişey yap lan noldu sana, alanyalı tayfur bi ezdi 2 maçta da, kendine gelememiş hala.

Gedson ile beraber hayal kırıklığı şu anda opsiyonu zorunlu değildir umarım

olm gol at, asist yap bişey yap lan noldu sana, alanyalı tayfur bi ezdi 2 maçta da, kendine gelememiş hala.
Eskiden de böyleydi,1 maç yıldızlaşır 3 maç casper takılırdı.Henry ve Osayi gibi kanat oyuncularıyla set hücumu yapamazsın.Büyük takımların ihtiyacı Ghazell Feghouli gibi üçüncü bölgede oyun aklı yüksek kanatlar.

Atlet olacakken topçu olmuş gibi bir hissiyat var içimde umarım beni yanıltır

Her halukarda sahada kalacak bi adam ..Son dakika bi yerden cikar vurur penalti alir surer pas verir.Kotu oynuyo mu evet ama skoru alana kadar sahada kalacak key player.

Geri
Üst Alt