#7 Henry Onyekuru

4.5 Milyonu buna vereceğimize inek eşek falan alalım getirisi daha çok olur

Bu adam olmazsa olmaz..Bu ligde halil akbunar fark yaratiyo..Ozguveni yerinde onyekuru sallar ligi hele taktiksiz oynayacagimizi dusunursek seneye yine hocayla..Bunu mutlaka almaliyiz.Olmasa burda olmazsik takilmayin kacirmasina adam hep pozisyona giriyo her macda heran tehlike..Rakibi kilitliyo defansada geliyo eskisi gibi degil..Sadece ozguven lazim..

Senin bitiriciliğine sokayım

KENDİNE GEL YETER

Bizi bitirici.

Ben gerçekten bitiricilik falan geçtim, zaten topa ilkokul 1. Sınıfı çocuğu gibi vuran bir adam. Topa burduğunda ayağı yarım metre sağa sola kayıyor.

Sol açıkta top aldığında bir adam eksilt ya, bir çalım at Garry gibi, Bruma gibi. Bir adrese teslim orta yap veya boş kaleye gol attır adam geçerek yok. Tamam açık gibi değil sol forvet gibi bir adam ama bu bitiricilikle sol forvet de olmaz.

Gerçekten arkasından ağlanacak bir adam değil. 1-2 milyona geliyorsa gelsin yoksa Bastia’da falan başarılar.

Bay penaltı, formsuz bu sezon.. gerçi kim formdaki.. gelecek sezon inşallah farklı olacak

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Adam geldiginden beri dustu. Kac maci bu adam aldirmisti ama orada hep kanat oynuyordu.

Sakatlandi, kesildi vs sonra Terim ileri ikilide sirti donuk oynatmaya basladi ve verimi dustu.

GS da en kotu donemini geciriyo belkide. Ama dun o olmasa yine 2 golumuz yoktu!!

Iyi bir yaz idmani, dogru hoca ve taktikle eski gunlerine donecektir, bu da , lyundama da.

Yaptığı koşuları görmemek için kör olmak lazım dün maça 11 başlasa 2 gol fazla atmıştık.

Adam sadece 814 dakika oynamis 5 gol 4 asist yasi 23 milli oyuncu..
Bu ölü haliyle..Bu seneye bakarak takimda marcao dahil kimseye kalsin diyemessin bu berbat sezonun kârı bunu ucuza almak olursa super olur

Malatya maçı gününde olur umarım.

Son bir şarkı istiyorum senden.

Geri
Üst Alt