Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
kulup tarihinin en overrated oyuncularından birisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gs tarihinde en fazla sinan g. kadar yer kaplaması gereken birisi. benzer katkıyı verdiler.kulup tarihinin en overrated oyuncularından birisi
gs tarihinde en fazla sinan g. kadar yer kaplaması gereken birisi. benzer katkıyı verdiler.
Aynen vasatgs tarihinde en fazla sinan g. kadar yer kaplaması gereken birisi. benzer katkıyı verdiler.
Vasatdegil daha alti benceAynen vasat
Sinan g. Mi şaka mi bu. Şampiyonluğun birini almış adam onyekuru. Ayrica Kadıköyde galibiyeti getirmesi sadece sinan idiotunun üstüne çıkarır. 3. Golü atması yanıltmasın falcaonun penaltısını da onyekuru aldırmışti. Şampiyonluk basaksehir maçını hiç saymadım bile.gs tarihinde en fazla sinan g. kadar yer kaplaması gereken birisi. benzer katkıyı verdiler.
Boş bir yorum olmuş.gs tarihinde en fazla sinan g. kadar yer kaplaması gereken birisi. benzer katkıyı verdiler.
ne kadar çabalasam da senin kadar boş yapamıyorum yine inanır mısınBoş bir yorum olmuş.
Olamaz olamazgs tarihinde en fazla sinan g. kadar yer kaplaması gereken birisi. benzer katkıyı verdiler.
Ayrıca sinan gümüş bruma rodrigues falan Kadıköy'de kuyruk kıstırırken onyekuru malum organını sallaya sallaya feneri yıkmıştir. Çabuk unuttunuz Heralde 20 senedir tüm futbolcularımız felç geçirmiş kötürüm olmuş gibi top oynuyordu orada. Fatih terime falan yazmaz o galibiyet kusura bakmayın.Sinan g. Mi şaka mi bu. Şampiyonluğun birini almış adam onyekuru. Ayrica Kadıköyde galibiyeti getirmesi sadece sinan idiotunun üstüne çıkarır. 3. Golü atması yanıltmasın falcaonun penaltısını da onyekuru aldırmışti. Şampiyonluk basaksehir maçını hiç saymadım bile.
Kargalara imza atarsa da yolu açık olsun rodrigues ve bruma dan daha çok üzülürüm ama onlardan daha çok başarılı olmasını isterim. 2 senedir teklif bekliyor adam 3 kere getirdik bonservisini alamadık hala bekliyor hala bekliyor. Yapacak bişey yok.Ayrıca sinan gümüş bruma rodrigues falan Kadıköy'de kuyruk kıstırırken onyekuru malum organını sallaya sallaya feneri yıkmıştir. Çabuk unuttunuz Heralde 20 senedir tüm futbolcularımız felç geçirmiş kötürüm olmuş gibi top oynuyordu orada. Fatih terime falan yazmaz o galibiyet kusura bakmayın.
Hadi ordan hırt seni.ne kadar çabalasam da senin kadar boş yapamıyorum yine inanır mısın![]()