#7 Henry Onyekuru

Ben oraya oyuncu alınmasın dediğimi hatırlamıyorum.
Elinde 2 tane sprinter adam varsa gidip bir de 3. bir yabancı versiyonunu almazsın. Gider daha farklı profilde bir oyuncu alırsın.
Onyekuru aynı özellik de değil ama kerem ve yunus topu ayağına isteyen oyuncular hep savunma arkası koşusu fazla denemiyorlar deneseler de zamanlamayı iyi yapamıyorlar. Onyekuru da bu özellikler var savunma arkası koşuları ve zamanlaması çok iyi.

Yunus geçen sene +20 skor yapmış.
Kerem Adanademirspor'da oynasa o da benzer katkı verir.
Anadolu takımlarına karşı kontra atak oynamakla, 3 büyüklerde 11 kişi otobüs çeken takımlara karşı set oyunu oynamanın aynı şey olmadığını anlamanız için daha kaç yıl geçmesi gerek acaba.
Gördük son döneminde Onyekuru'yu. İzlemeyen de Sadio Mane'den filan bahsediliyor zannedecek.

Ne alakasi var? Koskoca sezonu 2 oyuncu ile mi bitiricez
Arkadaşlar sizin okuduğunuzu anlamada sıkıntınız mı var? Ben oyuncu alınmasın mı demişim. 50 sefer aynı şeyi yazdırıyorsunuz. Bir şeye karşı çıkmadan önce o kişinin ne demek istediğini bir anlayın önce.

Arkadaşlar sizin okuduğunuzu anlamada sıkıntınız mı var? Ben oyuncu alınmasın mı demişim. 50 sefer aynı şeyi yazdırıyorsunuz. Bir şeye karşı çıkmadan önce o kişinin ne demek istediğini bir anlayın önce.
Ben turkce biliyorum yazdigin sey belli kerem ve yunus varken onyekuru istemek yanlis demissin daha ne

Ben oraya oyuncu alınmasın dediğimi hatırlamıyorum.
Elinde 2 tane sprinter adam varsa gidip bir de 3. bir yabancı versiyonunu almazsın. Gider daha farklı profilde bir oyuncu alırsın.

Onyekuru'yla, Kerem ve Yunus'un sprinter özelliğini bir tutuyorsanız diyecek bir şey yok zaten, Onye'nin bir maçta attığı sprinti belki ikisi 5 maçta anca atıyorlar kötülemek için demiyorum ama tarzları farklı oyuncular ki atılan sprintin etkiliğini, skora katkısı tartışmaya gerek bile yok...

Aynı şeyleri Keita döneminde de dedik ama hatalarından hiç ders almıyor bu kulüp.

Onyekuru her türlü alınır. Türk futbolcuya güvenilmez. Bunun acılarını çok çektik. Arda'nın atletico'ya gitmek istediği sezon eli belinde gezmeleri yok pubis sakatlığı efsanesi bilmem ne deyip oynamaması. Daha eskilerde şimdi hoca olan Okan'ın intere kaçması. Kerem'i de isteyen var sanırım Kral gibi geziyor sahada.

Yunus geçen sene +20 skor yapmış.
Kerem Adanademirspor'da oynasa o da benzer katkı verir.
Anadolu takımlarına karşı kontra atak oynamakla, 3 büyüklerde 11 kişi otobüs çeken takımlara karşı set oyunu oynamanın aynı şey olmadığını anlamanız için daha kaç yıl geçmesi gerek acaba.
Gördük son döneminde Onyekuru'yu. İzlemeyen de Sadio Mane'den filan bahsediliyor zannedecek.

Adana demirspor dediğiniz gibi kontra atak oynamıyor hatta bizden daha fazla rakibi boğup ileride pres yapıyor anadolu takımlarına karşı, Onyekuru'nun özelliği rakip kapansa bile arkada boşluk bulabiliyor.

Kendi oyuncularını olup olmadık her fırsatta eleştirip, rakibin oyuncularını övme modası hiç geçmeyecek sanırım, bir kez daha belli oldu.

Onyekuru alınsaydı bu adamı niye getirdiniz tekrar, elinde Kerem-Yunus var onlardan daha iyi olmayan adama tutup 4M verdiler diye eleştirecek kişilerin şu anda Onyekuru'ya badem gözlü muamelesi yapan kişiler olması ise daha trajikomik tabii.

Neyse, şimdilik bu konuda daha da yazmayacağım. Bazı şeyler hiç değişmiyor çünkü.

Kendi oyuncularını olup olmadık her fırsatta eleştirip, rakibin oyuncularını övme modası hiç geçmeyecek sanırım, bir kez daha belli oldu.

Onyekuru alınsaydı bu adamı niye getirdiniz tekrar, elinde Kerem-Yunus var onlardan daha iyi olmayan adama tutup 4M verdiler diye eleştirecek kişilerin şu anda Onyekuru'ya badem gözlü muamelesi yapan kişiler olması ise daha trajikomik tabii.

Neyse, şimdilik bu konuda daha da yazmayacağım. Bazı şeyler hiç değişmiyor çünkü.
Bence Onyekuru hem kerem'den hem yunus'dan önde. Yunus adana'da çok iyi oynadı ama kendini daha ispatlayamadı büyük takımda. Kerem geçen sene rezalet bir sezonda çok kötü takımda kötünün en iyisiydi. Bu sene göreceğiz Kerem ile Yunus'u.

Onyekuru ise 18/19 sezonunda kerem ve yunusun yaşlarında bizim şampiyon olmamızı sağlayan üst düzey performans verdi. Ligde 31 maçta 14 gol 5 asist yaptı. Ayrıca bu gol ve asistlerin çoğunu büyük maçlarda yaptı

Kerem ve Yunus'u Onyekuru ile kıyaslayabilmek için şampiyon olmaları ve 10 üstü gol en az da 5 asist yapmış olmaları gerekiyor

Onyekuru konusunda nötr'düm ben. Alınsa da olur alınmasa da olur diyordum, hâlâ da aynı düşünceye sahibim.

Onyekuru da biraz Emre Akbaba gibi, skor üretmediği sürece hiç çekilmiyor gerçekten.
Zaten one gectigin macta hamle oyuncusu olacaktı maci bitirmek icin saglik olsun
Arayan ondan daha iyisini bulur

1-0 öne geçtiğin maçlar için bile alınırdı onyekuru.

onyekurunun 0-0 ve set oyunu tartışılır fakat öne geçtiğin maçlarda skoru korumak ya da arttırmak için bu adamdan iyisi tr liginde yok.

bugün ferdiyi her pozisyon bayılttı.

Geri
Üst Alt