#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek sezon icin silahimiz olacaktir. Eksikleri gercekten goze carpiyor ancak ben eli belinde Feghouli falan gormektense Kerem'i izlemek istiyorum. Oyun planimizda oturmadigi icin, pozisyon bilgisi eksikligi kisminda elestirilerimi sakli tutuyorum. Bunun disinda calistikca kendini gelistirdikce daha da iyi olacaktir.

ali yavuz burdayken hoca oynatmıyor kaç kurtul bu çocuğa da kaç kurtul ki keremi hatay maçının sonunda oyuna girdiğinde ewt işte bu diyen biri olarak diom ki bu gençler düzenli 11 oyuncusu olacak seviyede olsa bi şekilde oynarlar. kerem göztepe maçında 60ta bariz oyundan düşmüşken çıkınca niye çıktı, maç sonunda ts maçında yedek kalmağı hakettin şimdi vasat bi ts maçından sonra hmm acaba postları. antalyaya atar yine ft oynatmadın şamp gitti. takımla her türlü observasyon doğru ya da yanlış ftye bağlanıp extrem msjlar atılıyor. yeni gelen henrynin antepte 1 devre oynadığı topu yaw ne iyi halde gelmişti diyip sanki aradan geçen 3 aylık sürede bi ton 90 dklık maç kondisyonunun işareti olması gerekirmiş gibi hocanın idmanına laf edenler mi dersin zorunluluktan oynayan bi kaç bence de GSde olmaması gereken herifin habire hocanın prensi laflarıyla habire önümüze konmasımı dersin. PEHEY. adamlar nkouldu ve samuels gibi adamları oynatmadan işi tokatlıyor biz ali yavuz kaç bartuğ kaç kerem kaç. hoca sokaktan geçen herifleri takıma toplasa yine niye bu futbol diyecekler mewcut.

Şenol Güneş: "Kerem Aktürkoğlu kenarda beklemesine rağmen Mustafa Cengiz, 'Hocam takıma al.' diyordu. Onu kırmamış olacağım ama şu an bilmiyorum kesin mi. Çok çabuk, teknik, rakibi rahatsız eden bir oyuncu. Ne zaman olur, bilmiyorum."

Kalan maçların tamamında ilk 11 oynaması gerekiyor öyle ki Muslera & Marcao & Taylan ve Emre Kılınç'ı ileriye Mostafa Mohamed 'i yazarım sonra kadroya Kerem 'i yazarım kalan oyuncuları eldeki kim varsa ona göre seçerim

İyi oynayıp kötü oynaması zerre umrumda değil takımın hiçbir iddiası kalmadı bu saatten sonra Trabzon'la birlikte 3. 4. lük mücadelesi veririz bunun içinde Arda/Feghouli/Onyekuru/Babel oynasın diye Kerem'i yedek klübesine hapsetmem sene boyunca onların arkasında bekledi zaten bulduğu kısa sürede elinden geleni yaptı işte çocuk daha ne bekleniyor ki Kerem 'den ?

3. ligden geldi Erzincan 'dan bonservissiz ve senelik 80 bin € alıyor bu çocuk ligde 474 dakika forma şansı bulup 6 gol 2 asist yaptı milyonluk emekli futbolcularımızın yapması gereken katkıyı Kerem verdi

Neymiş yok futbolu bilmiyor yok çok güçsüz ne bekliyordunuz ki Kerem 'den ? Erzincan 'dan bonservissiz 80 bin € maaş ile Ronaldinho / Ribery karışımı bişey mi gelecekti ?

Bu çocuğun sahaya çıkmaya ihtiyacı var

Çok güçsüz hatta solucan fizikli onyekuru bile bunu yıkar geçer muhtemelen..Güçsüz olduğu için hızını kullanamıyor istediği gibi birinin omzu değse yuvarlanıyor veya azıcık yakın biri varsa basıp gidemiyor..
Bence oyun görüşü ve yeteneği gayet yerinde 3. Ligden gelmenin tedirginliğini yaşıyor hala tam adapte olamadı profesyonel seviyeye ..
Çoğu kişi gibi sene sonuna kadar düzenli oynamasını temenni ediyorum oynadıkça kendini belli edecektir iyice..

Güçsüz felan değil geçin. Leroy Sane ne kadar güçlüyse bir kanat oyuncusu için kendisi de okadar güçlü. Leroy Sane, Nwakaeme'yi kovalasa topu kapar mı böyle bir imkanı var mı? Tabi ki yok.

Sadece örnek olarak yazıyorum. Sane dünyanın en iyi takımının kanat oyuncusu. Evet, defansa bir şekilde yardım ediyor ama rakibiyle fizik mücadeleye girerek değil. Alan kapatma, pas istasyonlarını kapatarak yardım ediyor. Robben'da keza öyleydi. Rakibiyle fizik temasa girmezdi.

Kerem Aktürkoğlu'yu iyi yönlendirmiyoruz. Kerem'in pilini 20. dakikada rakibinin peşinden koşturarak bitiriyoruruz, bunu görmüyor musunuz? Aynı şey Mostafa Mohammed için de geçerli. Gereksiz koşularla, abartılı preslerle oyunlarını bozuyoruz. Bunlar kaliteli ayaklar.

Bırak çocuğu sürekli rakibiyle boğuşturma. Biraz rahat olsun çocuk saha içinde. Ondan sonra yok efendim hücuma çıkamıyoruz. Yanlış presle oyuncuların pilini bitiriyoruz, iyi izleyin akşam anlarsınız.

Doğru zamanda, doğru pres yapmamız gerekiyor. Rakip takım defans oyuncusu pası bir bek oyuncusuna verdiğinde pres yapılır çünkü dar alan, mesafe dar yani koşması, baskı yapması daha az enerji tüketir. Veya sağ ayaklı sol stopere baskı yapılır belli anlarda. Ama önce kendi organizasyonun önemli. Takım olarak iyi duruyor muyuz? Baskı yapmak için herkes hazır mı? Rastgele her topa baskı yapılmaz.

Keşke Türk diline biraz daha hakim olabilsem de güzel detaylı bir şekilde pres konusunu açabilsem. Çok tıkanıyorum yazarken. Gurbette yaşamanın dez avantajları işte.

Son düzenleme:
ali kol da o kadar berbat degildi
bir tane gol yedirdi diye silinmisti hemen
girdigi maclarda hareketlilik getirip bir seyler deniyordu
kurtarici olarak cocugu oynatmak hata oldu
aynisi kereme de yapildi defalarca
bir oyuncuyu böyle kazanamazsin
dogru düzgün birinci lig tecrübesi olmayan bir oyuncuyu sen nasil takim gerideyken sahaya sürüp bir seyler bekleyebilirsin ki

skor avantajini elde edince bu cocuklar oynamali ya da direkt 11de ama bu sekilde degil
adam ama gidiyor skoru bulunca evlatlarini aliyor oyuna, mac basi prim alip biraz spor yapsinlar diye

burda da millet gaza gelip bu genc cocuklari suclu ilan ediyor

bu kafayla daha cok bvbnin falan oynattigi 17 yasindaki bebelere imrenerek bakariz

Cocugun önünü kesmemek lazım Avrupa şampiyonasına gitme ihtimali var inşallah gider başarılı olur Bizde de cok daha gelişmiş şekilde yoluna devam eder

Ben Ömer'in art niyetli olduğuna inanıyorum kaç pozisyondur özellikle bakıyorum Kerem önünde boşa çıkmış Ömer kafasını başka tarafa çeviriyor Kerem'e bakmıyor bile

1 kere olur 2 kere olur da artık art niyetli yaptığına inanıyorum bunu. Ama helal olsun tek başına çabalıyor Kerem yine bir şeyler yapmaya

Ben Ömer'in art niyetli olduğuna inanıyorum kaç pozisyondur özellikle bakıyorum Kerem önünde boşa çıkmış Ömer kafasını başka tarafa çeviriyor Kerem'e bakmıyor bile

1 kere olur 2 kere olur da artık art niyetli yaptığına inanıyorum bunu. Ama helal olsun tek başına çabalıyor Kerem yine bir şeyler yapmaya
Ömer hep öyle bizden gitmesi lazım bize kerem gibi çocuklar lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt