#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok çalış keremcim

gerekirse büyüklerinden bolca yardım al. hem kendin için hem milli takım için çünkü biliyosun milli takımda kanat oyuncusu yok

milli takımda kendini gösterip avrupaya gitme şansın çok yüksek

maç eksiği olan topçu gol kaçırır normaldir ama şans bulduğu 5-10 dakikalarda bile kaleye gitmekte zorlanan kabız bir takımın 60-70 dakikada giremediği pozisyonlara 10 dk bile rahatça girebildiğini gösterdi her seferinde. defansın arasına çok iyi kaçıyor, verkaçları iyi. yapmaları gereken tek şey zamanında pası ona göndermeleri.

3lig topcusu yea, yasi 22 yasitlari pl estiriyor yeaa, hucumda top kayiip edisleri bizim kalemizde tehlike yaratio yeaa, defansa yardim etmiyo yeaaa, 100%luk pozisyonlari kaciriyor yeaa.

Basindan beri diyoruz bu oglanda isik var, oynayarak, hata yaparak, 100%luk pozisyonlari kacirarak gelisecek diye

Cocukda yetenek bariz belli.Dunku maçtan bahsetmiyorum bu cocukda ilk oynadığı andan beridir belli onyekuru ile kanatlara oynamalilar sağlı sollu

Ligde 300 küsür dakikada 6 gol 2 asisti var yani 3 alt ligden gelmiş bir oyuncu için muhteşem rakamlar.

2 kez 11 başladı bu maçlarda 4 golü var ve 2 maçta da golleri çok kritikti..

Neyini begenmiyor bazi arkadaslar keremi onu anlamiyorum, takimdaki en hizli oyunculardan biri, arti tekniki de kötü degil, kafa da var arkadasda, her girdi gol firsatini degerlendiremiyor diye kizliyorsa ne yapsin öyle bir oyuncu yok dünyada zaten. Demek istedim Feghouli gibi Babel Arda gibi oyuncalari oynatmak yerine Kereme sans vereceksin, tutarsa belki büyük paralara satarsin ama diger dedim oyuncu birdaha satamasin

Kerem´de bu yeteneginin yarisindan azi olsa, yine de oynamasi gerekiyordu, daha sezonun baslarindan beri. En önemli belirtisi de istegi idi, yetenek ile istek birlesirse fayda gelir sadece. Aydin Yilmaz vardi, cok yetenekliydi, ama sahaya nezaman atilsa, nezaman kendisinden takimin oyuncusu olmasi beklenilse sahada yabanci madde gibi dolasirdi. Saklanirdi.
Sezon basindan beri takimin en büyük sorunu hareketli olmamasiydi takimin, bunu baslica cözecek oyuncu zaten Kerem´di. Genc yasindan, ücüncü ligden gelmesine ragmen cekinmeden top oynuyor, her topu istiyor, hep ileri oynamaya calisiyor. Dogru pasi atmaktan da korkmuyor.

Hoca dün açıklamalarda sağ bölgeden filan golleri attı demiş umarım diğer maça sağ tarafa atmaz Kerem'i
Sağ tarafta oynatmasından dolayı kendini desteklemek için bakın sağdan attı diyo haklı çıkmak için

taylanın vs birkaç topçuda mevkisiyle oynadı ve tuttu diye aynı şeyi başka topçulardada yapmaya çalışıyo

ömer sol iç,arda sağ kanat,gedson stoper,babel forvet,kılınç sol iç,ujfalusi sağbek,eboue sol açık gibi

3lig topcusu yea, yasi 22 yasitlari pl estiriyor yeaa, hucumda top kayiip edisleri bizim kalemizde tehlike yaratio yeaa, defansa yardim etmiyo yeaaa, 100%luk pozisyonlari kaciriyor yeaa.

Basindan beri diyoruz bu oglanda isik var, oynayarak, hata yaparak, 100%luk pozisyonlari kacirarak gelisecek diye
Messi başka bir evrende bizde başlasaydı futbola kıçına teneke takar anasına bacısına söylemedik laf bırakmaz en sonunda da Fegh niyö oynamayor yaa diye hayiflanirdi bizim taraftar. Öyle de bi öğütücü özelliğimiz var içi geçmiş veteranlara bayılır bizim taraftar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt