#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazık günah gencecik bir futbolcunun üstüne gidiyor koşarak gelip kafa atılıyor, yumruk sallanıyor sahanın içinde milyon kişinin izlediği maçta. Bazı taraftarlara kalırsa aman olayı abartmayın kendi içimizde çözeriz hemen öpüşüp barışırlar Kerem 'le Marcao deniliyor

Marcao 'nun Galatasaray'la tüm ilişkisi kesilmesi lazım

E88PFelXIAUzTwB
fatih hocayada sus yapmıs diyecekler olmasın

Doğru mu bilmiyorum: Marcao, hakeme itiraz ediyor, Kerem o yüzden sus işareti yapmış.

kavga mavga umrumda değil ama aldığı her topta ekseni etrafında dönme çabası ifrit ettirdi beni. potansiyeli kadar büyük oyuncu olacaksa tek pası ve duvarı yapmaya da fazlaca yetkin ve istekli olmalı. işin ilginci hocaya cavladık da yabancı olduğu sağ kanatta çok daha güzel yapıyordu bu işleri.

ne olmuş olabilir bunların arasında çözemedim. herif ta defanstan gelip yumruklamaya çalıştı tuhaf bir olay.

Kerem sezon başladığından bu yana sahada kendini her türlü kabul ettirmeye çalışıyor. Saha içinde bazı el kol hareketleri ve memnuniyetsizlikleri gözle görülür olmuştu. Açıkçası bu benim de gözüme çarpıyordu ama, bu tamamen iyi niyetinden idi. Bu çocuğa nasıl bu kadar kinlenip, bu şekilde dalabiliyorsun sen ya. Sanki bu anı beklemiş de, patlamış gibi.

Marcaonun yaptığı kesinlikle yanlış, kadro dışı kalmalı. Ama keremde daha 3-4 maçta oynayıp takımda herseyini veren adama bağırıp sus işareti yapmamalı.erken havaya girdi. Yanlış. Marcao durup dururken koşmuş olamaz. O kadar da manyak değil. Dünkü eleman halisahada bile artistlik yapsa tepki görür. Marcaonun tepkisinin açıklaması yok kesinlikle ama kereminkide son derece yanlış

Marcaonun yaptığı kesinlikle yanlış, kadro dışı kalmalı. Ama keremde daha 3-4 maçta oynayıp takımda herseyini veren adama bağırıp sus işareti yapmamalı.erken havaya girdi. Yanlış. Marcao durup dururken koşmuş olamaz. O kadar da manyak değil. Dünkü eleman halisahada bile artistlik yapsa tepki görür. Marcaonun tepkisinin açıklaması yok kesinlikle ama kereminkide son derece yanlış

Sus işareti yapmamalı ne ya?
Öyle bi kaide mi var?

Abi ne yapmış olabilir 50 metreden küfür mü etmiş ? alt tarafı sus işareti yapıyor sen gidiyorsun koş koşa anana sövmüşler gibi yumruk sallıyorsun akıl alır gibi değil izahı yok bu işin.

17-18 yasinda olsa anlarim da 22 yasinda bir futbolcu dan bahsediyoruz cocuk dedikleri milletin eline Cocuk verir Herkes haddini bilecek kim olursa olsun milyonlarin ekran basinda izledigi bir macta her ne olursa olsun bu sekilde hareket edemez Adam karsilik bile vermedi bir baskasi olsa karsilik verirdi Belki de

Sirf sus isareti yapti diye simardi veya Baska seyler oldu gibi sacma sapan yorumlar bi zahmet okumayalim burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt