#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatımda sanırım ilk defa Galatasaray forması giyen bir oyuncuya küfrettim, bayağı dümdüz gittim Marcao 'ya, eğer bu olayın üzerini hiçbir şey olmamış gibi örtmeye çalışıp Kerem 'i yem edersek yazıklar olsun

Allah rızası için bir Kerem yerine kendinize koyup düşünün sahanın içinde adam koşa koşa gelip size kafa atıyor 2-3 de yumruk sallıyor 2 gün sonra bu adamla aynı antrenman sahasına çıkmak ister miydiniz ? haydi diyelim çıktın aklını futbola verip başarılı olabilir misiniz ?

Bu olay karşısında net bir tavır göstermezsek iyice çiftliğe döner koskoca Galatasaray. Zamanında Halil'e Milli maçta yaptığı olay sonrası da hiçbir şey olmamış gibi olayı örtmüştük şimdi bunu yapmaya yüz buldu herif

Yarın başka birine daha aynısını yapmayacağının garantisi mi var ? belli ki psikolojisi bozuk dengesiz herifin teki neyini kazanmaya çalışacaksın Marcao 'nun bu saatten sonra ?

Kendisini takdir ediyorum, iyi sakin kaldi orada.

Ben olsam benden daha cüsseli bile olsa karsimdaki o psikolojik manyaga gecirirdim yumrugu böyle bir saldiri sonrasi.
Sakinlikle alakası yok pıstı çocuk, oyundan çıkarkenki yüz ifadesinden de belliydi tedirginliği.

Bir dakika. İkisi de kağıt üzerinde çok değerli oyuncumuz. Bir dinleyelim.

Bu olayda özür kabul etme hakkı Kerem'indir. Kerem ok derse Marcao'yu affederiz.

Keşke olmasaydı. Ancak kriz her zaman iyi yönetilerek fırsata cevirilebilir.

Son 30 yılda TR Ligi'nde ilk defa böyle bir şey oldu, lütfen sükunet ile yönetim ve teknik heyetten çıkacak kararı bekleyelim.

Kusura bakmayın ama bana biri o şekilde gelse tek yumrukla indirirdim.

Helal olsun Kereme bu kadar sakin kalabildiği için, ayrıca takım arkadaşlarının da daha sert tepki vermesini beklerdim.Yanımda böyle kendini savunamayan insan gördüğüm zaman sokakta bile tepki koyarım genelde.
Sen koskoca ülkede adamın onurunu,gururunu ayaklar altına alamazsın.
En ağır ceza verilmesi taraftarıyım, burası Galatasaray herkes haddini bilecek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem kavgaci bir çocuk değil biz de onu efendiliğiyle sevdik marcao cok iyi bir futbolcu da olabilir bu yaptigi ayip takimi da satmaktir 2 0 dan mac farkli yerlere gelebilirdi

Bir dakika. İkisi de kağıt üzerinde çok değerli oyuncumuz. Bir dinleyelim.

Bu olayda özür kabul etme hakkı Kerem'indir. Kerem ok derse Marcao'yu affederiz.

Keşke olmasaydı. Ancak kriz her zaman iyi yönetilerek fırsata cevirilebilir.

Son 30 yılda TR Ligi'nde ilk defa böyle bir şey oldu, lütfen sükunet ile yönetim ve teknik heyetten çıkacak kararı bekleyelim.

Affedemeyiz. Ben profesyonel para kazanan (baya bir para) oyuncunun bunu yapmasini kabul etmiyorum. Kerem kisisel olarak/insani olarak ozur kabul edebilir. Bu klubun bir prensibi var ve bu gorduklerimiz bununla uyusmuyor.

Herif üstüne zebellah gibi koşarken bile sus işareti yapıyorsun be kardeşim yav

Yazık günah gencecik bir futbolcunun üstüne gidiyor koşarak gelip kafa atılıyor, yumruk sallanıyor sahanın içinde milyon kişinin izlediği maçta. Bazı taraftarlara kalırsa aman olayı abartmayın kendi içimizde çözeriz hemen öpüşüp barışırlar Kerem 'le Marcao deniliyor

Marcao 'nun Galatasaray'la tüm ilişkisi kesilmesi lazım
Gencecik mi marcao 50 yaşında değil yav ona niye gençlik hatası demiyoruz. Cahil bir çocuk marcao'da aralarında 2 yaş var hani. 16 yaşındaki altyapı oyuncusu değil ki bu iş, futbolda bu tür olayları kaldıramayanın yeri olmaz. İyi daha her maç rakipten biri puştluk yapıp bunun üzerine yürüse gencecik çocuk diye gururu kırılıp futbola mı küsecek.
Futbol toplu oynanan bir oyun bireyse takılmayı, topla vedalaşmayı bilip arkadaşlarını görmesi gerekir.

Son vurus ve paslarini biraz gelistirirse eplye gider 2 seneye, ama üzülerek söylüyorum ki cok calismasi lazim bu konuda. Son birkac mactir takimin en iyilerinden biri belki ama gereginden fazla pas hatasi yapiyor

Pas hatalari sineye cekilmemeli, kaptirdigi toplar ciddi pozisyon olarak dönüyor

ama ne olursa olsun şu piyasada değeri en az 7-8m euro bence

Aralarında florya'da nasıl ilişki var bilmiyorum, böyle aniden yumruk tarzında saldırı oluyorsa geçmişlerinde bir şeyler vardır

Aynı saldırıyı arda feghouli'ye filan yapamaz, çelimsiz görüp ani saldırı gibi durmuyo bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt