- 3 Temmuz 2012
- 138.390
- 87.145
- 5.338
bu adam kendini korumak icin ne yapmalı floryada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakinlikle alakası yok pıstı çocuk, oyundan çıkarkenki yüz ifadesinden de belliydi tedirginliği.Kendisini takdir ediyorum, iyi sakin kaldi orada.
Ben olsam benden daha cüsseli bile olsa karsimdaki o psikolojik manyaga gecirirdim yumrugu böyle bir saldiri sonrasi.
Bir dakika. İkisi de kağıt üzerinde çok değerli oyuncumuz. Bir dinleyelim.
Bu olayda özür kabul etme hakkı Kerem'indir. Kerem ok derse Marcao'yu affederiz.
Keşke olmasaydı. Ancak kriz her zaman iyi yönetilerek fırsata cevirilebilir.
Son 30 yılda TR Ligi'nde ilk defa böyle bir şey oldu, lütfen sükunet ile yönetim ve teknik heyetten çıkacak kararı bekleyelim.
Gencecik mi marcao 50 yaşında değil yav ona niye gençlik hatası demiyoruz. Cahil bir çocuk marcao'da aralarında 2 yaş var hani. 16 yaşındaki altyapı oyuncusu değil ki bu iş, futbolda bu tür olayları kaldıramayanın yeri olmaz. İyi daha her maç rakipten biri puştluk yapıp bunun üzerine yürüse gencecik çocuk diye gururu kırılıp futbola mı küsecek.Yazık günah gencecik bir futbolcunun üstüne gidiyor koşarak gelip kafa atılıyor, yumruk sallanıyor sahanın içinde milyon kişinin izlediği maçta. Bazı taraftarlara kalırsa aman olayı abartmayın kendi içimizde çözeriz hemen öpüşüp barışırlar Kerem 'le Marcao deniliyor
Marcao 'nun Galatasaray'la tüm ilişkisi kesilmesi lazım
cevşen takmalıbu adam kendini korumak icin ne yapmalı floryada