- 21 Eylül 2012
- 6.810
- 5.006
- 1.843
bütün topçular robot gibi armaya hizmet etmeli insani duyguları olmamalı milyonların gözü önünde haksız yere dayak yediyse de yerini bilmeli
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dr. Cal?Beğenmiyorum. Golden sonraki bakışları psikolojik sorunları olduğunu veya karakter sorunu olduğunu gösteriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 135370
Pozisyon golle sonuclandi diye üstü örtülmemeli bu pozisyonun, bunun gibi maç icerisinde 3-5 hata yapiyor.
Sağda 2 kişi geliyor pas atacak açısı da var ama show yapma derdine düşüyor sola çekiyor vuruyor. Savunmadan da sekmese gol olmayacak zaten durduk yere pozisyon yakıyor
İyi çocuk herşeyini veriyor sahada ama yeteneği 3 yerli olayı olmasa ilk 11 değil
Berkana net katılıyorum taylandan emin değilim baskı yiyince kaptırmalarını çözerse oynayabilir o seviyede renktaş, bir de şut çekme özgüveni olsa tam olur. Aytaç alparslan çöp eve çöp ithali gibi net bizlik değil ne 11 ne yedek ne kupa, bana kalsa kupayı altyapıdan beklentim olanları harmanlayarak çıkarım her sene. Kalite bu ve arttırılamaz maalesef halil kalite arttırmaz iyi forvet ama gelişimi beklenmeli net katkı için, gedson arttırır ama gelemiyor, morutan o da genç ve kapalı kutu cicaldau gibi zar atma düşeş te var 2 1 de. Kısaca bu sene ya sabır senesi, 8lik bu sene de götüremez onlar çöker bari hamsiler olsa o koymaz bana.Ne Kerem, ne Taylan, ne Aytac N.S.A'da ilk 11 oyuncusu olamaz. Berkan'i ayri tutuyorum, simdilik, cunku kosu mesafesi ve kattigi dinamizm cok iyi. Bazen takiminizda boyle oyuncular olur elit takimlarda da vardir. Kisacasi, takimimizda kalitesi dusuk cok fazla oyuncu var yerli-yabanci ama bir o kadarda da kotu planlama ve oyun duzeni icindeyiz. Pas oyunu istiyorsak ona gore oyuncular almaliyiz.
Berkana net katılıyorum taylandan emin değilim baskı yiyince kaptırmalarını çözerse oynayabilir o seviyede renktaş, bir de şut çekme özgüveni olsa tam olur. Aytaç alparslan çöp eve çöp ithali gibi net bizlik değil ne 11 ne yedek ne kupa, bana kalsa kupayı altyapıdan beklentim olanları harmanlayarak çıkarım her sene. Kalite bu ve arttırılamaz maalesef halil kalite arttırmaz iyi forvet ama gelişimi beklenmeli net katkı için, gedson arttırır ama gelemiyor, morutan o da genç ve kapalı kutu cicaldau gibi zar atma düşeş te var 2 1 de. Kısaca bu sene ya sabır senesi, 8lik bu sene de götüremez onlar çöker bari hamsiler olsa o koymaz bana.
"annan" muhabbeti çevirmeyelim
İhbar çokTürk polisi gibi olay bittikten sonra müdahale gelmiş![]()
Niye ve kimden ozur dileyecek sn KafiyeÖzür dilemedi halen, bekliyoruz...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Takımından, hocasından ve taraftarından.Niye ve kimden ozur dileyecek sn Kafiye
Şu 5 gol katkısı ok iyi hoş da oyunu sürklase ederek olmad onlar.
Boeyle Feg'in attığı gollerde pasın bir zorluğu yoktu, derin pas bile değil.
Randers maçındaki gol zaten bence hatalı tercih sonrası gelen bir şans golü.
Bazı oyuncuları napsalar kötüleyip bazılarını ise napsalar olduğundan fazla göstermek yersiz.