#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bütün topçular robot gibi armaya hizmet etmeli insani duyguları olmamalı milyonların gözü önünde haksız yere dayak yediyse de yerini bilmeli

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beğenmiyorum. Golden sonraki bakışları psikolojik sorunları olduğunu veya karakter sorunu olduğunu gösteriyor.
Dr. Cal?
c628ca1a5f68843b15cbd4d8b4_YyAzNjY2eDIwNjIrMTE3KzY2AnJlIDUwMCAyODADZjljODFmOGJjNGI%3D%20(1).webp

İyi çocuk herşeyini veriyor sahada ama yeteneği 3 yerli olayı olmasa ilk 11 değil

Ekli dosyayı görüntüle 135370

Pozisyon golle sonuclandi diye üstü örtülmemeli bu pozisyonun, bunun gibi maç icerisinde 3-5 hata yapiyor.
Sağda 2 kişi geliyor pas atacak açısı da var ama show yapma derdine düşüyor sola çekiyor vuruyor. Savunmadan da sekmese gol olmayacak zaten durduk yere pozisyon yakıyor

Dogru tespit, mac sirasinda sinirlendim ama cok ksia surdu zira gol oldu. Yaptigi tercih hatali ama vurus tercihi dogru ve sansli. Cunku dondukten sonra pas istasyonu yok gibiydi (paralel oyuncularimiz rakip defansa) o top muhtemelen Muslera'ya kadar giderdi ama vurarak en iyi ikinci secimi yapti. O da gol oldu.

İyi çocuk herşeyini veriyor sahada ama yeteneği 3 yerli olayı olmasa ilk 11 değil

Ne Kerem, ne Taylan, ne Aytac N.S.A'da ilk 11 oyuncusu olamaz. Berkan'i ayri tutuyorum, simdilik, cunku kosu mesafesi ve kattigi dinamizm cok iyi. Bazen takiminizda boyle oyuncular olur elit takimlarda da vardir. Kisacasi, takimimizda kalitesi dusuk cok fazla oyuncu var yerli-yabanci ama bir o kadarda da kotu planlama ve oyun duzeni icindeyiz. Pas oyunu istiyorsak ona gore oyuncular almaliyiz.

Ne Kerem, ne Taylan, ne Aytac N.S.A'da ilk 11 oyuncusu olamaz. Berkan'i ayri tutuyorum, simdilik, cunku kosu mesafesi ve kattigi dinamizm cok iyi. Bazen takiminizda boyle oyuncular olur elit takimlarda da vardir. Kisacasi, takimimizda kalitesi dusuk cok fazla oyuncu var yerli-yabanci ama bir o kadarda da kotu planlama ve oyun duzeni icindeyiz. Pas oyunu istiyorsak ona gore oyuncular almaliyiz.
Berkana net katılıyorum taylandan emin değilim baskı yiyince kaptırmalarını çözerse oynayabilir o seviyede renktaş, bir de şut çekme özgüveni olsa tam olur. Aytaç alparslan çöp eve çöp ithali gibi net bizlik değil ne 11 ne yedek ne kupa, bana kalsa kupayı altyapıdan beklentim olanları harmanlayarak çıkarım her sene. Kalite bu ve arttırılamaz maalesef halil kalite arttırmaz iyi forvet ama gelişimi beklenmeli net katkı için, gedson arttırır ama gelemiyor, morutan o da genç ve kapalı kutu cicaldau gibi zar atma düşeş te var 2 1 de. Kısaca bu sene ya sabır senesi, 8lik bu sene de götüremez onlar çöker bari hamsiler olsa o koymaz bana.

Berkana net katılıyorum taylandan emin değilim baskı yiyince kaptırmalarını çözerse oynayabilir o seviyede renktaş, bir de şut çekme özgüveni olsa tam olur. Aytaç alparslan çöp eve çöp ithali gibi net bizlik değil ne 11 ne yedek ne kupa, bana kalsa kupayı altyapıdan beklentim olanları harmanlayarak çıkarım her sene. Kalite bu ve arttırılamaz maalesef halil kalite arttırmaz iyi forvet ama gelişimi beklenmeli net katkı için, gedson arttırır ama gelemiyor, morutan o da genç ve kapalı kutu cicaldau gibi zar atma düşeş te var 2 1 de. Kısaca bu sene ya sabır senesi, 8lik bu sene de götüremez onlar çöker bari hamsiler olsa o koymaz bana.

Taylan'in yasi ortada. Gecmisi de ortada. Bu yastan sonra cok zor. Ayrica mevkiisini de yeni buldu yani bize bu mevkide de gelmedi. Taylan biraz kendi yolunu buluyor su misali. Ben cok eksigi oldugu dusunuyorum. Normalde ilk 11'mizde olmamasi gereken bir isim. Iyi bir yedek olarak katiliyorum. Morutan'i begenmedim ve bence ihityacimiz isim degil. Gelir oynar seve seve utanirim. Cicaldau erken konusmak icin hak gecmeyelim. Takim olarakta kotuyuz, kotu oynuyoruz tek tek bakmak yaniltici olabiliyor.

Kerem için beğenmrdik kötü oynuyor vs doğrudur ama şunuda söyleyelim,
Kerem son 2-3 maçtır bu kadsr kötü oyununa rağmen 5 gole katkıda bulunmuş. Bu da Kerem in potansiyelini gösteriyor. Kötü hali buysa iyi bir Kerem tek başına maç alacak bir futbolcudur. Hatalarından ders çıkarıp kendini geliştirmesi için bunu görmesi çok önemli. Çok daha iyi olabilwcek bir futbolcu.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem ve Marcao'nun futbol oyununda hatalari, eksikleri var kabul ediyorum. Kavga olayinda da karsilikli hatalari var (hatanin buyugu Marcao'da).

Her seye ragmen ikisi de oyuncumuz. Hayatta cogu kisinin gencliginde yaptigi buyuk hata vardir. Keske yapmasaydim dedigi.

Kimseyi gommeye gerek yok GS menfaati icin.

Şu 5 gol katkısı ok iyi hoş da oyunu sürklase ederek olmad onlar.

Boeyle Feg'in attığı gollerde pasın bir zorluğu yoktu, derin pas bile değil.

Randers maçındaki gol zaten bence hatalı tercih sonrası gelen bir şans golü.

Bazı oyuncuları napsalar kötüleyip bazılarını ise napsalar olduğundan fazla göstermek yersiz.

Şu 5 gol katkısı ok iyi hoş da oyunu sürklase ederek olmad onlar.

Boeyle Feg'in attığı gollerde pasın bir zorluğu yoktu, derin pas bile değil.

Randers maçındaki gol zaten bence hatalı tercih sonrası gelen bir şans golü.

Bazı oyuncuları napsalar kötüleyip bazılarını ise napsalar olduğundan fazla göstermek yersiz.

Adamın 3. Ligden geldiği unutulup sürekli gömülüyordu. Dediğin gibi gol katkısı önemli ama çok acayip asistler veya goller değildi, Randers maçındaki gol de hatalı bir şut tercihiydi gerçekten.

Hatta o maçta benzer bir pozisyonda sağdaki arkadaşı uygunken, Mohammed de soldan kaçmıçken dağlara taşlara vurdu.

Dert değil bunları öğrenecek de tamamen sonuç odaklı, skor odaklı eleştiriler.

İlk paragraftaki eleştiri de yanlıştı, temel hatalarına rağmen skor katkısı yapınca fazla övülmesi de yanlış. Bir ortamız yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt