#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marcao ts maçında olsa ilk yarıda yine döverdi bunu.

50 tane top kaybetti, geriye yardımı sıfır.

paşam ya. KA7

Kerem affalamis. Ama bu seviyede affalama olmaz. Galatasaray'in profesyonel futbolcusu oldugunu hatirlayip futboluna odaklansin. Tatsiz bir olay yasamis ama gercek bir profesyonelse takima olan sorumlulugunu birakmamali.

Marcao olayinda %0 suclu gibi sahip cikildigi icin durumu dahada kotuye gidiyor. Kerem tum yetenegine ragmen, takim oyuncusu degil. Ogrenecek cok sey var. Takim savunmasi katki sifir. Hucumda tercihleri cogunlukla yanlis. Rakip ceza alaninda hiziyla kaos yaratmak yetmez. Top kayiplari Belhanda seviyelerinde. Kendine ceki guzen vermezse yok olur gider.

Bence de gitsin bu taraftar rahat bırakmaz artık onu. Gitsin Avrupa da oynasın bizde arkasından ah çekeriz
Avrupada 2 gün sonra emre mor olur. Hiç te ah çekmeyiz arkasından. Avrupada bunun gibi bencil, çok top kaybı yapan, defans yardım 0 olan adamlar kalmadı artık. Abdülkadir, emre mor, gökhan töre, kerem gibi kafayı gömüp 5 kez çalım atmaya çalışan adamlar bir tek tr.de iş görüyor. Alıcısı varsa derhal gönderilmeli bence yada takım oyuncusu olduğunu kabullenmeli

Avrupada 2 gün sonra emre mor olur. Hiç te ah çekmeyiz arkasından. Avrupada bunun gibi bencil, çok top kaybı yapan, defans yardım 0 olan adamlar kalmadı artık. Abdülkadir, emre mor, gökhan töre, kerem gibi kafayı gömüp 5 kez çalım atmaya çalışan adamlar bir tek tr.de iş görüyor. Alıcısı varsa derhal gönderilmeli bence yada takım oyuncusu olduğunu kabullenmeli
Emre Mor olmaz, onun gibi beyinsiz değil ama oyununun iki yönünü geliştirmezse ispanya, fransa liginin küme takımlarında oynar en fazla.

Adam kovalamaması işin sonu

Başa dönelim

Yıl 28 ekim 1998 kerem doğuyor

Çok başa gittik

Yıl 2019

Erzincanda oynuyo,oynarkende gs hayaliyle oynuyo,gs hayaliyle oynarkende altyapı eğitimi zayıf ama patlayıcılığı ve çevikliğiyle oynuyo,iyide oynuyo

Yıl 2020

Gsye geliyor,gelir gelmez kiralık gidecek haberleri çıkıyo,kamp sonu takımda kalmayı başarıyo,1-2 antrenman 1-2 sonradan girdiği maçı izleyen taraftar,kağnılardan bıkan taraftar kendisine 4 elle sarılıyo,oynatılsın diye kampanyalar,istekler,çağrılar..

Şans buluyo,bulduğu şansı değerlendiriyo,takımın kaptanı kendisini ve diğer 3-4 türkü kanatları altına alıyo ve ona diyoki hoşgeldin yeniçeri ocağına,kimlik ve ikametgah bilgilerini verip ocağa kaydı yapılıyor kaptan tarafından

2020deki oynadığı oyunla 2021in ilk 11ine göz kırpıyo,genelde sonradan oyuna giren,her girdiğinde etkili olan o çocuk artık ilk 11 oluyo

Sezon başlıyo beyefendi erzincan günlerini unutuyo,nasıl unutmasınki,istanbul gs ilk11 üçgeninde bir hayata transfer olup milli takıma kadar yükseliyo,bu yükselişi gören taraftarda sanki kendi çocuğu üniversite sınavını kazanmış gibi gururlanıyo,destek mesajları atıyo,genç kızların genç sevgilisi oluyo,e haliyle ben oldum havasına giriyo

Top kaptırması,altyapı eksiklikleri mevcut ama defansa gelmemesi,kaptırdığı topu kovalamaması falan hayırdır ya,o götü bi indir

Marcao olayını bir kenara bırakıyorum,sahada ben ilerde bişeyler yapıyım siz beni beklemeyin der gibi takılmak nedir,ulan sen kimsin,hagimisin birader sen,st johnstone maçında gol attın diye kurtarıcımızmı oldun,seni kim böyle doldurdu,kim kanına girdi

Lan 2 gram top oynayacaksınız kime oğlum sizin havanız artistliğiniz,milyon liraları cebe indirip karşılığında ne veriyosunuz,tripten egodan geçilmiyosunuz,hasbinallah ya

Yoksulluktan kırılan,zor şartlarda hayatını sürdüren,cebinde parası olmayan taraftar bide bunların moraliyle,egosuyla,tribiyle uğraşıyor

Sokarım böyle zihniyete ben,maşallah dediğimiz 2 güne neymar havalarına giriyo

Geldiği yeri anında unutan adamdan bi halt olmaz

O şutu gol yapabilirdin
Onun dışında beğendim

Karşısında taş gibi bir bek olunca sıvadı resmen ama ben ligde her turlu iş yapacağını dusunuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt