Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.794
- 19.400
- 2.193
Bu kafayla giderse formayı kendi elleriyle Barış Alper'e verir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu nedir gerçekten ya. maç anında dikkat edememiştim şurada hamsiki kovalasa golü yemeyeceğiz. gencecik adamsın o topu parçalaman lazım be kardeş
Problem halen çözülmedi...defansa yardım etmiyor Kerem...böyle devam ederse Emre K. oynar onun yerineNelssonda şikayet etti maç içinde bunu. Eliyle kaç kez gel gel diye çağırdılyiundama, marcao, nelsson. 3 sol stoper oyanayn adamın 3ude şikayetçi.
Yetenek var evet, ama Fundamentals düşük (alt yapı ile alakalı) ve disiplin yok.Marcao'nun Giresun maçında ne anlatmaya çalıştığını umarım anlamışızdır.
Bu ruh halinden çıkmamız lazım. Cidden herkese altlı üstlü giriliyorTabi milyon eurolar gömdük ya
Değerini kaybetmeden hemen satıverelim aman...
Adam beleşe geldi beleşe
Merak ettigim sadece birsey var. Bu macin video analizi FT tarafindan takimla ve futbolcularla yapilip ornegin Kerem'e bu.top kaybi hatalari gosterilecek mi? Yoksa oylesine bir uyari ile mi gecistirilecek? Ciddi FT nin bu isleri nasil takip ettihini/etmedigini merak ediyorum.Ft düşmanı değilim kötü futbol düşmanıyım. 3 4 yıldır oynanan futbol sizi mutlu ediyorsa hiç lafım yok.
Ben dünyanın en gamsız sakin insanlarından biriyimdir. Ama 3 4 yıldır maç izlerken gerim gerim gerilmekten futbol konusunda gergin bir insan haline geldim. Yılda 40 maçın 30unu gergin izledim.
Şimdiye kadar ki maçlardan sonra gösterilmiş olsa belki bazı futbolcuların ısrarla yaptığı yanlışlarda bir nebze ilerleme görebilirdikMerak ettigim sadece birsey var. Bu macin video analizi FT tarafindan takimla ve futbolcularla yapilip ornegin Kerem'e bu.top kaybi hatalari gosterilecek mi? Yoksa oylesine bir uyari ile mi gecistirilecek? Ciddi FT nin bu isleri nasil takip ettihini/etmedigini merak ediyorum.
Merak ettigim sadece birsey var. Bu macin video analizi FT tarafindan takimla ve futbolcularla yapilip ornegin Kerem'e bu.top kaybi hatalari gosterilecek mi? Yoksa oylesine bir uyari ile mi gecistirilecek? Ciddi FT nin bu isleri nasil takip ettihini/etmedigini merak ediyorum.
Devre arası 6-7 m euro'ya okutabilir miyiz acaba
Çok zorDevre arası 6-7 m euro'ya okutabilir miyiz acaba