Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.381
- 1.898
ötesi
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala olaydan cocuga takilan var ona ne demeli? Sirf zarar baska birsey degil.O olayi hala atlatmadiysa demek ki Galatasarayda isi yok. Bize karakterli oyuncular lazim, sadece yetenek yetmiyor.
Galatasarayda oynayan profesyonel bir oyuncu ve 1 ton para aliyor.Hala olaydan cocuga takilan var ona ne demeli? Sirf zarar baska birsey degil.
Bi ton paraGalatasarayda oynayan profesyonel bir oyuncu ve 1 ton para aliyor.
Profesyonel bir oyuncu olarak soysal medyadan etkilenip kotu performans gosterme luksu yok.
Ben onun yerinde olsam sosyal medya, spor haberleri falan okumam bakmam oyunuma odaklanirim.
Kim ne soylemis, kim ne yazmis bunlara alismali ya da hic bakmamali. Ezilip aglayacaksa, bundan dolayi da kotu performans gosterecekse demek ki Galatasaray seviyesinde degil karakter olarak.
en az kazanan kisilierden. Aldigi paraya Göre coguna göre yine iyi performans veriyor, neyse.Yabancı sınırı!Fatih hoca geçen sene hiç oyuna almıyordu..
Hatta öyle ki biz bile bari 15-20 dk oynasın diyorduk..
Bu sene de kafayı buna takmış..![]()
Küme düşmemize daha var renkdaş.O sutlarin gol olmasına az kaldi kerem,devam.senin zamanin geliyo
sana ve bana, normal insanlara gore bi ton para.Bi ton paraen az kazanan kisilierden. Aldigi paraya Göre coguna göre yine iyi performans veriyor, neyse.
Kerem iyi bi doneme girecekKüme düşmemize daha var renkdaş.
Morutan golü atmazsa keremden kötü Mac sergilemis olacakti. Kac tane top ezdi. Ama iyide devam etti kendini salmadi golü buldu. Bu oyuncular hata yaparak oralara gelecek bunu kafaniza sokun. Yok yardim etmiyor top kayipbediyor diye homurdanirsaniz ancak oyuncuyu bitirirsiniz.