#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamle oyuncusu olarak kenarda olmalı. Çok istedik oynasın diye ama bir şeyler eksik

Marsilya macinda kesinlikle oynamali. Araya kosu yapan tek oyuncu. Mac basi 50 tane de top ezse, kerem oynamadi mi futbolumuz al gulum ver gulume donuyor.

Hala olaydan cocuga takilan var ona ne demeli? Sirf zarar baska birsey degil.
Galatasarayda oynayan profesyonel bir oyuncu ve 1 ton para aliyor.
Profesyonel bir oyuncu olarak soysal medyadan etkilenip kotu performans gosterme luksu yok.

Ben onun yerinde olsam sosyal medya, spor haberleri falan okumam bakmam oyunuma odaklanirim.

Kim ne soylemis, kim ne yazmis bunlara alismali ya da hic bakmamali. Ezilip aglayacaksa, bundan dolayi da kotu performans gosterecekse demek ki Galatasaray seviyesinde degil karakter olarak.

Taraftarin davranisindan performansi düstü, biraz deteklenirse toparlanicaktir.
Birde bosa kacmaya ugrasiyor, kac defa anholt öldürdü. Defansin arkasina hic pas atmiyoruz.

Galatasarayda oynayan profesyonel bir oyuncu ve 1 ton para aliyor.
Profesyonel bir oyuncu olarak soysal medyadan etkilenip kotu performans gosterme luksu yok.

Ben onun yerinde olsam sosyal medya, spor haberleri falan okumam bakmam oyunuma odaklanirim.

Kim ne soylemis, kim ne yazmis bunlara alismali ya da hic bakmamali. Ezilip aglayacaksa, bundan dolayi da kotu performans gosterecekse demek ki Galatasaray seviyesinde degil karakter olarak.
Bi ton para ;D en az kazanan kisilierden. Aldigi paraya Göre coguna göre yine iyi performans veriyor, neyse.

Fatih hoca geçen sene hiç oyuna almıyordu..

Hatta öyle ki biz bile bari 15-20 dk oynasın diyorduk..

Bu sene de kafayı buna takmış.. ☺️

Morutan golü atmazsa keremden kötü Mac sergilemis olacakti. Kac tane top ezdi. Ama iyide devam etti kendini salmadi golü buldu. Bu oyuncular hata yaparak oralara gelecek bunu kafaniza sokun. Yok yardim etmiyor top kayipbediyor diye homurdanirsaniz ancak oyuncuyu bitirirsiniz.

kendisinin en tehlikeli oyuncu olduğu bir takım şampiyonluğu rüyasında bile göremez

diğer tarafta morutan zaten henüz olmuş bir oyuncu değil.

kerem'in yetersizliği de eklenince top ezme partisi yapıyoruz hücumda

bu takıma bir tane olmuş hücum oyuncusu lazım. kanatlarımız yeterli değil.

Poh pohlarken iyi eleştirildimi o cocuk etkileniyo kötüye kötü demiyelim o zmn

Morutan golü atmazsa keremden kötü Mac sergilemis olacakti. Kac tane top ezdi. Ama iyide devam etti kendini salmadi golü buldu. Bu oyuncular hata yaparak oralara gelecek bunu kafaniza sokun. Yok yardim etmiyor top kayipbediyor diye homurdanirsaniz ancak oyuncuyu bitirirsiniz.

Geçin kardeşim bunu geçmiş mesajlara bakabilirsin burada keremi en çok savunanlardan biri benim ama yanlış yolda.. Hala kendi yeteneğinin sınırlarinin bilincinde değil kendini Adama Traore hizinda Sterling cevikliginde Messi tekniğinde sanıyor.. Ben zamanla kendini bilir ona göre oynamaya başlar dedikçe bu iyice gaza geldi ..Kerem bu sezon birçok 90 dk çıkardı ve maalesef gitgide geriye gidiyor..Acilen kendi toplaması lazım bu kadar top ezilmez herşeyin bir sınırı vardır benzer eleştirim morutan için de geçerlidir o da çok top ezdi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt