Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.107
- 25.435
- 3.183
cicaldau'nun açtığı kornerleri görüp ver lan topu demiş ve asisti yapmıştır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eline sağlık reisincicaldau'nun açtığı kornerleri görüp ver lan topu demiş ve asisti yapmıştır
Demek yeni hesabin bu haBuna biriniz gözlük takıyor iyice şımardı demişti
haklıydı
![]()
@Emrah DuvarDemek yeni hesabin bu ha
Can Karabacak![]()
Can değil la buDemek yeni hesabin bu ha
Can Karabacak![]()
Eski bir uye oldugu belliCan değil la bu
Yok ama Can değilEski bir uye oldugu belli
Tuhaf tuhaf postlar atiyor
Ne var postlarımda ne demek tuhaf tuhaf ?Eski bir uye oldugu belli
Tuhaf tuhaf postlar atiyor
Bu maç özelinde olur olmadık anda bile kaleye yönelmeye çalışıyor. Basit oynayabileceği aksiyonlar vardı illa alıp başını kaleye gitmeye çalışıyor. Saçma sapan denemeleri var bi anda önüne havadan atıp koşmaya çalışıyor sanki mahallede maç yapıyoruz. Bu maç beğenmedim ama genelde tabi iş yapabilecek ilk adamımızPva ile hiç iyi bir ikili değil. Ömerle bile daha iyi oynuyorlar.
Bir de Kerem olmasa kaleye doğru dikine giden topçumuz yok. Herkes geri pas peşinde
Kerem gibi adami bosa kaciramiyoruz bukadar ölü ortasahamiz var.Pva ile hiç iyi bir ikili değil. Ömerle bile daha iyi oynuyorlar.
Bir de Kerem olmasa kaleye doğru dikine giden topçumuz yok. Herkes geri pas peşinde
Ortasahamız yok*Kerem gibi adami bosa kaciramiyoruz bukadar ölü ortasahamiz var.
Kalite yok takimda sorun bu, herseyide kerem yapamaz.Bilmiyorum ya.. çok çalışıyor, didiniyor, elinden geleni yapıyor ama bi yerde bir eksiklik var. Galiba karar verirken yanlış seçimler yapıyor. Biraz daha takım oyunu oynamalı. Avrupa'da başarılı olabilecek kumaşı var, umarım iyi fiyata satarız.
Takım içinde pek sevildiğini de sanmıyorum.