#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
first touch
pas hataları
karar mekanizmasında eksiklik gibi avrupada oynaması için çok ciddi eksiklikleri var
inşallah kendisinden iyi para kazanırız. bizi ilgilendiren taraf bu

Kerem olmasaydı şu anda lig sonuncusuyduk herhalde.

Pva ile hiç iyi bir ikili değil. Ömerle bile daha iyi oynuyorlar.

Bir de Kerem olmasa kaleye doğru dikine giden topçumuz yok. Herkes geri pas peşinde

Pva ile hiç iyi bir ikili değil. Ömerle bile daha iyi oynuyorlar.

Bir de Kerem olmasa kaleye doğru dikine giden topçumuz yok. Herkes geri pas peşinde
Bu maç özelinde olur olmadık anda bile kaleye yönelmeye çalışıyor. Basit oynayabileceği aksiyonlar vardı illa alıp başını kaleye gitmeye çalışıyor. Saçma sapan denemeleri var bi anda önüne havadan atıp koşmaya çalışıyor sanki mahallede maç yapıyoruz. Bu maç beğenmedim ama genelde tabi iş yapabilecek ilk adamımız

Geçen sene yazın sezon başlamadan önce bir tahminde bulunmuştum.

Performansı devam ederse, kendisini geliştirmeye devam ederse ve sahada sorumluluk alırsa sezon sonunda bize iyi para kazandırarak transfer yapar demiştim. Bence sezon sonu gerçekleşecek bu tahminim.

Geçen sezon alt lig'den gelen toy topçuydu. Bu sene saha içinde arkadaşlarına direktifler veren, maçın son dakikalarında kazandığımız frikikte arkadaşlarını bırakın ben kullanacağım diye ikna edebilecek bir oyuncu kıvamına gelen bir futbolcu şimdi.

Eksiği yok mu? Var tabi ki hâlâ . Ama ben Kerem'in azmini ve kendini geliştirmeye çalışmasını çok seviyorum. Idmanda frikik çalıştığı haftanın sonunda çıktığımız maçta frikik golü attı. Bugün de kornerden asist yaptı, belki bunu da idmanlarda çalıştı bilmiyorum.

Şu berbat sezonda az da olsa parlayan tek adamımız. Alt lig'den gelip 1,5 sene gibi bir sürede şu konuma ulaşması bile takdir edilesi birşey.

Sezon sonu çift haneli rakamlar kazandırıp güzel anılarak kulübümüzden ayrılacağını düşünüyorum aslan parçasının.

Bilmiyorum ya.. çok çalışıyor, didiniyor, elinden geleni yapıyor ama bi yerde bir eksiklik var. Galiba karar verirken yanlış seçimler yapıyor. Biraz daha takım oyunu oynamalı. Avrupa'da başarılı olabilecek kumaşı var, umarım iyi fiyata satarız.

Takım içinde pek sevildiğini de sanmıyorum.

Bilmiyorum ya.. çok çalışıyor, didiniyor, elinden geleni yapıyor ama bi yerde bir eksiklik var. Galiba karar verirken yanlış seçimler yapıyor. Biraz daha takım oyunu oynamalı. Avrupa'da başarılı olabilecek kumaşı var, umarım iyi fiyata satarız.

Takım içinde pek sevildiğini de sanmıyorum.
Kalite yok takimda sorun bu, herseyide kerem yapamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt