#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pva ile hiç iyi bir ikili değil. Ömerle bile daha iyi oynuyorlar.

Bir de Kerem olmasa kaleye doğru dikine giden topçumuz yok. Herkes geri pas peşinde
PvA ile herhangi bir futbolcunun iyi bir ikili oluşturacağını düşünmüyorum, mesela Boey ilk geldiğinde sağ kanatta çok iyi ikili olmuşlardı Kerem ile birlikte

Ayak ici sutlarin baydi artik guzel kardesim. Ayak ustu, yan, lan burun burun bazen burunda vur (bknz: Umit Karan, Jardel). Abi her yerde hemen kalcayi gerip ayak ici. Cogu da kaleci uzerine. Hayir pozisyonda temiz yani baski da yok. Vur suna ayak ustuyle/ic ustle yaf. Koseye sert. Yumusak ve ayakiciyle her zaman olmuyor bu isler. Lutfen gelistir biraz daha Kerem. Onun disinda, devam aslan devam, seviyoruz seni !

Bu sene küme düşer miyiz bilmem, ama Burak Elmas yönetimi ilk fırsatta Kerem i yurt dışına satar. İşte o zaman seneye ligde 4 yerli oyuncu oynatmak zorunda olduğumuzu hesaba katarsak bol bol Berkan,Taylan,Ömer, Alpaslan,Akbaba yı filan izleyerek küme düşeriz işte o zaman

''Galatasaray'dan ayrılıp Avrupa'ya gitmeyi kafaya koyan Kerem Aktürkoğlu'nun bu hamlesi taraftarı şaşırttı. Fransa'dan Lyon ve Marsilya, İngiltere'den ise Brentford ve Brighton Kerem Aktürkoğlu'nu ciddi ciddi istiyor. 20 milyon Euro gibi bir bedeli de ödemeye hazır olan bu kulüpler için önümüzdeki günlerde gelişmeler yaşanabilir.''

En fazla övenlerdenim ama biraz basit oynamayi ögrenmeli, hep ben yapayim pesinde olmamali. Ve biraz daha takim oyunu oynamali.

Birazda diger tarafta babelin oynamasi bozuyor isi.

Bir ara duzeldi ama top kayiplari yine artti. Bunu da her mac yanindaki adamlarin degismesine bagliyorum.

vallahi 20 m eur veren varsa gönderilebilir. türk takımlarının misyonu bu olmalı artık. 0'a yakın mal et, 15-20'ye sat.

ayrıca kerem özelinde, takımın hücum hattı o kadar vasat ki, adam yıldız gibi parladı o kadar vasat adamın içinde. takımdaki dikine gidebilen, süratli tek oyuncu neredeyse. ancak kesinlikle bulunmaz hint kumaşı değil. yanlış anlaşılmasın, iyi ve etkili bir oyuncu tabiki de.

adana'dan mis gibi yunus akgün gelecek, kerem'den gelen 20 m eur ile -doğru harcanırsa- 3 tane nelsson gibi adam alıyorsun.

Hızlı desen über hızlı değil,
Şut yeteneği desen iyi değil,
Orta açamaz,
Pas yeteneği yok,
Dribbling desen bir onyekuru, garry, bruma değil, yakınından bile geçmez.

Ama inanılmaz yetenekli deniyor. Azimli Allah için, mücadeleci. Sürekli koşup duruyor ama yetenek konusunda yunus’tan, bugün rize’de oynayan yusuf sarı’dan fazlası değil, hatta bence onlar daha yetenekli.

Kendini geliştiriyor ama rekabet olmayınca hemen oldum moduna giriyor. Her topu aldığında kaleyi düşünüyor. Asisti de düşünürse ancak olur. Olursa da Halil akbunar seviyesi olur. Acı ama gerçek

Bence biraz geriye gitti form durumu ama olağan şeyler sezon içinde. Barcelona'nın en zayıf noktası sağ bek doğru işleri yaparsa göz doldurabilir o maçta.

Barcelonaya golü var koçum benim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt