#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Campos yapacak artik showunu. Marcao ve keremden 40-50m kaldirirsak transferde rahatlariz baya

Sezon sonu mutlaka gitmeli suan kendine iyi bir piyasa yapti seneye ne olacagi belli degil belki kötü oynar degeri tekrardan düser, Kerem gider yerine sag acik olarak yunus oynar, sol acik da artik baska biri oynar. Kaleyede mecburen Okani koyariz veya bekin biri yerli olur.

şaşırtmaya devam ediyor aslan parçası, keşke orada vursaydı kaleye ama olsun

olağanüstü bir rakam gelmezse satmamalıyız yabancı sınırı şerefsizliği elimizi kolumuzu bağlıyor kanatlar yunus ve kerem olmalı

Bende keremin bir sene daha kalmasından yanayım.Ama yunus-kerem kanatlarının iyi olmayacağını düşünüyorum.Yunus rotasyon oyuncusu olmalı.Adanadaki performansına aldanmamak lazım.Anadolu takımında oynamakla bizde oynamak arasında dağlar kadar fark var.Bunu bir türlü anlayamıyoruz.

çok ciddi kadro değişikliliğine ihtiyacımız var.Bu yüzden parada lazım.Ama seneye şampiyonluk çok önemli.Yabancı sınırı çok ciddi sıkıntı.Bu yüzden kerem bir sene daha kalmalı.elimizi rahatlatır.Onun dışında herkes satılabilir.

amc pozisyonunda cicaldao değilde Sneijder olsaydı, Kerem bu kadar geriden top almak zorunda kalmaz şov yapardı
kadro gerçekten çok zayıf.Senelerden beri yapılan transfer hatalarıyla kurulan rezalet kadrolarla böyle çok oyuncunun performansını sınırladık.Çok oyuncunun gerçek performansını göstermesini engelledik.Sene başı Doğru düzgün kadro kursaydık avrupada final oynayabilirdik.Ligdede çok rahat şampiyon olurduk.

Sadece bu sene değil senelerdir şu avrupada yaşadığımız rezillikler bizi yönetenlerin çapsızlığıdır.

bence de sezon açılınca okutmak lazım. iyi futbolcu ama para lazım. satış yapmadan para da gelmiyor.

Dun yorgundu tabi ama berkanin uzun pasinda kaleye vurmaliydi,gec kaldi.yetenekli ama eksikleri var,ben keremi cok begendigimi soyleyemem.yolu acik olsun

Bende keremin bir sene daha kalmasından yanayım.Ama yunus-kerem kanatlarının iyi olmayacağını düşünüyorum.Yunus rotasyon oyuncusu olmalı.Adanadaki performansına aldanmamak lazım.Anadolu takımında oynamakla bizde oynamak arasında dağlar kadar fark var.Bunu bir türlü anlayamıyoruz.

çok ciddi kadro değişikliliğine ihtiyacımız var.Bu yüzden parada lazım.Ama seneye şampiyonluk çok önemli.Yabancı sınırı çok ciddi sıkıntı.Bu yüzden kerem bir sene daha kalmalı.elimizi rahatlatır.Onun dışında herkes satılabilir.
Aynen dedigin gibi sag tarafa solbakken gibi biri alinmali yunus rotasyon. Bayern de 4 tane kanat oynuyor hep rotasyon oluyor. Orta sahaya talisca ve bi 6 no. Bu takimi bozmadan 2 3 sene izlemek lazim. Dedigim oyuncular veya o kalitede oyuncular alinirsa Level atlariz. Sadece 3 transfer, o oyuncular dün sahada olsa turu atlamis olurduk.

Milli takımda şov yapacak hakan ve cengizin asistleriyle yıkacak portekizi inşallah

Senol Gunes Keremi oynatmayip Kenan Karamani oynatmisti avrupa kupasinda kafasina dikisli

Kerem’in Barça maçında ki bir kaç kişiyi mal ettiği hareketleri var. Bulamadım bir türlü.Özetlerde de yok.

Iyi bi fiyata çıkılmalı bu sezon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt