#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göndermeyin milli takıma falan.Yeterince yoruldu zaten.

İnşallah sene sonu güzel bir Avrupa takımına gidersin.Buradaki kasaplar seni biçmeye ant içmiş, hakemler de çanak tutuyor çünkü.

Herseyide kerem yapamaz arkadas. Diger kanata bi oyuncu ve 10 no sart. Tabikide saglam bi 6 no.

Dünyanın hiç bir liginde bizim ligimizde olduğu kadar şerefsizlik ve kahpelik dönmüyordur. Ayaklarına sağlık aslanım benim.

Bence Kerem 25 milyon Euro'dan asagi satılmamalı. Yabancı kontenjanıda asagi ineceği icin Nelsson yada Marcao'dan birini yüksek bir bonservisle satabilirsek iyi olur. Ayrıca hucum hatti zaten çok zayıf, birde Kerem giderse iyice berbat olur.

Bence Kerem 25 milyon Euro'dan asagi satılmamalı. Yabancı kontenjanıda asagi ineceği icin Nelsson yada Marcao'dan birini yüksek bir bonservisle satabilirsek iyi olur. Ayrıca hucum hatti zaten çok zayıf, birde Kerem giderse iyice berbat olur.

15m ve ustu bence direk satilmali. 25m Euro teklif gelebilir tabiki ama dusuk ihtiimal oldugunu dusunuyorum umarim ki gelir.

15m ve ustu bence direk satilmali. 25m Euro teklif gelebilir tabiki ama dusuk ihtiimal oldugunu dusunuyorum umarim ki gelir.
Kulubun basında isten anlayan bir baskan ve yönetim olsa farklı düşünürdüm ama Kerem'i satip, gelecek parayı carcur edeceklerini tahmin ettigim icin satilmamasini tercih ederim.

Son paslarda hep hata yapıyor ve takım arkadaşıyla topu buluşturamıyor. Bunu da geliştirirse bir üst seviyeye daha çıkacak. Bugün de bir pozisyonda yerden değil havadan verse arka direkte Barış Alper topla birlikte kaleye girecekti, %100 golleri heba ediyoruz. Hala potansiyelinin altında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt