- 18 Mayıs 2011
- 53.133
- 57.024
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18m + bonuslarla bu yaz ugurlayacaz gibiDerhal satilmali belki kariyerinin peak dönemini yasiyor
18m + bonuslarla bu yaz ugurlayacaz gibi
Bu önemli bilgi için teşekkür ederiz Carl amcaBu sene 53. maçına çıkmış.
Burak yüzünden 10m euro dan olduk. Dünya kupasına gidebilseydik şuan başka şeyler konuşuyor olurduk
O da doğruBurak o penaltıyı gole çevirse de uzatmalarda ya da penaltılarda Portekiz yine geçerdi bizi bro.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rizenin suyunu içmemiş belli ki yoksa farklı bir tip olurduRizeliymis ben Trabzonlu zannediyordum
OkEn çabuk şekilde satılmalı... Akıllı bir oyuncu değil. Ben şahsen beğenmiyorum. Eli ayağı birbirine karışıyor. Temiz bir ayağı yok. Birkaç hafta kötü oynayınca ıslıklanma potansiyeli çok yüksek... Sonra hiç doğrulamaz...
Bence burak atsaydi penaltiyi uzatmaya bile kalmaz geçerdik turu. Portekizin eli ayağı birbirine girmişti acayip panik yaptilar.Burak o penaltıyı gole çevirse de uzatmalarda ya da penaltılarda Portekiz yine geçerdi bizi bro.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2. bir Çek Cumhuriyeti maçı diyorsun yani?Bence burak atsaydi penaltiyi uzatmaya bile kalmaz geçerdik turu. Portekizin eli ayağı birbirine girmişti acayip panik yaptilar.