- 23 Aralık 2008
- 65.356
- 63.252
- 5.103
bu adam olmasa biz bitmişssiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cunku bundan başka kreatif oyuncun yok ilerideanca bu herif bişey yaparsa gol atabiliyoruz , ilgeunch.
Bu şerefsiz federasyon ve hakemlere inat milli takıma sakat diyerek gönderilmemeli..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sonunda buldum:
1:24![]()
Bence Kerem 25 milyon Euro'dan asagi satılmamalı. Yabancı kontenjanıda asagi ineceği icin Nelsson yada Marcao'dan birini yüksek bir bonservisle satabilirsek iyi olur. Ayrıca hucum hatti zaten çok zayıf, birde Kerem giderse iyice berbat olur.
Kulubun basında isten anlayan bir baskan ve yönetim olsa farklı düşünürdüm ama Kerem'i satip, gelecek parayı carcur edeceklerini tahmin ettigim icin satilmamasini tercih ederim.15m ve ustu bence direk satilmali. 25m Euro teklif gelebilir tabiki ama dusuk ihtiimal oldugunu dusunuyorum umarim ki gelir.
Kulubun basında isten anlayan bir baskan ve yönetim olsa farklı düşünürdüm ama Kerem'i satip, gelecek parayı carcur edeceklerini tahmin ettigim icin satilmamasini tercih ederim.