Veysel Seçkin
Sarı Üye
- 21 Mayıs 2022
- 195
- 59
- 103
13 Gol 10 Asist Hocammm Sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence olaya yanlış bakıyoruz. Ön plana çıkacak alanı bulduğu için gelişti Kerem. 2-3 yıldız olsaydı takımda bu kadar sivrilemezdi asla.Düşünsenize Arkasında Sneijder önünde gerçekten ilk geldiği halindeki Gomis. Akıllara zarar bir istatistik çıkabilirdi.
Tam tersi. Sneijder, Gomis, Drogba vb. olsaydı bu kadar sivrilemezdi.Düşünsenize Arkasında Sneijder önünde gerçekten ilk geldiği halindeki Gomis. Akıllara zarar bir istatistik çıkabilirdi.
fazlasıyla göze çarpardı. Sneijder kaçıracak yeri geldiğinde Gomis e hem asist yapacka hem de gomis duvar olacaktı. garry den daha fazla peformans verirdiTam tersi. Sneijder, Gomis, Drogba vb. olsaydı bu kadar sivrilemezdi.
Bence olaya yanlış bakıyoruz. Ön plana çıkacak alanı bulduğu için gelişti Kerem. 2-3 yıldız olsaydı takımda bu kadar sivrilemezdi asla.
Tam tersi. Sneijder, Gomis, Drogba vb. olsaydı bu kadar sivrilemezdi.
Tatil paylaşımını sildi ve bunu paylaştı.
Gördüğüm kadarıyla tatil paylaşımına tepki gelmedi direkt kendisi ya da menajeri yaptı heralde ya çok kısa kaldı çünkü.tatil paylaşımını yapması hor görülemez - adam mesleği ile ilgili yoruldu neden tatil yapmasın. bunu sorgulayanda artniyet ya da başka şeyler mantığın önüne geçiyordur. her iki paylaşımıda yapabilir silmesine gerek kalmadan.
çok gereksiz noktalardan ele alıyoruz şu işleri. tivitter kullanmak hakikaten kumar eğer takip edilen bir profilsen.
yok altında cevap olarak çok bahsi geçmiş - silip bunu koydu çok büyük karakter diye. Bizim ülkeden düzgün karakterde yıldız oyuncu çıkmaz bu yüzden.Gördüğüm kadarıyla tatil paylaşımına tepki gelmedi direkt kendisi ya da menajeri yaptı heralde ya çok kısa kaldı çünkü.
Barıştan çok umutluydum ben yavBu maçtan bağımsız eğer potansiyelini iyi kullanırsa bay 1 2 seneye geçer bunu
Kendisine bağlı tamamen iyi çalışırsa o fizik kalite ve diribling yeteneğiyle çok yüksek seviyelere çıkabilirBarıştan çok umutluydum ben yav
İnşallah toparlar