#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yil daha kalmasinda beis gormuyorum alacagimiz en iyi teklif malesef 12m bandinda olacaktir gibime geliyor. Kontrati var yabanci siniri var ondan satmaya calismayiz aktif olarak

Kendisini çok severim. Kariyerinde geldiği nokta için de tebrik ederim. İyi bir gsde 13. 14. adam olacak kalitesi var ama bizim taraftar süper star mertebesine yükseltti sağ olsun. Kadro kalitesi ve futbol anlayışımızdaki erozyonun en güzel örneklerinden biri...

Kendisini çok severim. Kariyerinde geldiği nokta için de tebrik ederim. İyi bir gsde 13. 14. adam olacak kalitesi var ama bizim taraftar süper star mertebesine yükseltti sağ olsun. Kadro kalitesi ve futbol anlayışımızdaki erozyonun en güzel örneklerinden biri...
Son 10 senedeki GS sol kanatları arasındaki sıralaması nedir sence? Arda sonrası diyelim daha net olsun. Bruma, Onyekuru, Garry, Riera, Emre Çolak(?), Yasin, Engin, Amrabat, Babel. Aklıma gelenler bunlar.

Son 10 senedeki GS sol kanatları arasındaki sıralaması nedir sence? Arda sonrası diyelim daha net olsun. Bruma, Onyekuru, Garry, Riera, Emre Çolak(?), Yasin, Engin, Amrabat, Babel. Aklıma gelenler bunlar.
1-Garry
2-Yasin=Çolak=Engin=Emre( her birinin de harika 1er sezonu var şampiyonlukta yaptıkları katkılar yadsınamaz)
3-Bruma=Onyekuru=Amrabat(bruma kalite var ama başarı yok, onyekuru ve amrabat kalite yok ama başarı var)
4-Kerem
5-Babel

Çalışkan çocuk. Tekniğini 1e1ini savunmasını şutunu geliştirebilir önü açık ama bence en büyük handikapı hızı. Aşırı yavaş maalesef.

Bu sene aynı performansı sergileyebileceğinden şüpheliyim.

Satılsa iki taraf içinde daha iyi olabilir

Bence zirveyi gectigimiz sezon yakaladi. Iyi bir fiyata satilsa sevinirim

Bu sezon belki daha çok yükselir bizim takımda.
bende bu düşüncedeyim (teklif yok ise şu an adam gibi)

çünkü takımın skor yükünü çekmediği ama asist ve pozisyon yaratmasıyla ofansi takım haline yapabilen düzende değerini artıracaktır bana göre.

Takımdaki tek hücum opsiyonumuzdu sezon boyu..Bu yükü bolebilirsek daha verimli olacağını düşünüyorum..İstatistikleri düşebilir hiç problem değil ama verimli oynadığı zaman bize katkısı çok daha fazla olur..

20/21 sezonunda çok az süre almasına rağmen 6 gol 3 asisti vardı ligde. Özellikle ikinci devre Fatih Hoca daha çok şans verseydi 10 golü bulurdu yine bence. 27 maçta oynamış olarak görünüyor ama 12 maçta 15-16 dakika altı süre almış. 45 dakikadan fazla oynadığı ise sadece 6 maç var. Geçtiğimiz sezon ise hücum açısından genel olarak en zayıf olduğumuz senelerden birisiydi, 51 gol atmışız ki genelde 60-70+ sallarız. Henüz zirvesini gördüğümüzü düşünmüyorum. İyi bir orta kurgusuyla kendisini bir sene daha izlemekte bir beis görmüyorum. Satalım diye kasmanın manası yok. Maaş düşük, yerli ve genç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt