- 18 Mayıs 2011
- 53.133
- 57.024
- 4.613
satip vargasi alalimÖnce adam alalimda satarız hollanda sürücüsü mehmetov
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
satip vargasi alalimÖnce adam alalimda satarız hollanda sürücüsü mehmetov
Ozaman birde yedek lazim. Orta sahada öyle 1 er oyuncuyla olacak iş degilsatip vargasi alalim
1 senede 3 antrenör geldi, cocuga dogru dürüst ögretemediler biri gitti diyeri geldi, yardimcisiydi vs. yani kurulu bir düzen yok malesef.Bence sezon açıkken bir şekilde elden çıkarılmalı. İki sezon bu performansı aynısı olmasa da yakın bir sezon daha geçirse, kalsın her türlü verim verir derdim ama eleman her an patlayabilir gibi duruyor. Açıkçası ben güvenmiyorum. 8-10 gibi bir rakama bile okutulabilir. Bu kadar asist ve gol atmasına rağmen hala denge kontrolü ve son vuruş eksikliği var. Karar mekanizmasında da sorun var.
Bugünku oyun ölcü olmaz. Anlasiliyor ki pva olayini kafasina takmis.spacede konusu açılınca da söyledim. bir kanat oyuncusuna göre yavaş maalesef. derin topları alıp rakibe fark atması gerektiği yerde sürekli rakibine yakalanıyor. driplingle geçtiği adam 5m sonra yakalanıyor. tekniği iyi olsa kesinlikle sırıtmaz hızı ama tekniği de über değil. ya tekniğini geliştirip vargas trezeguet ekolunden yürüyecek ya da güclenip 10/9.5 mevkilerini uyarlayacak kendini. şu haliyle avrupa yapması zor açıkçası
bugun için değildi yorumum geneldiBugünku oyun ölcü olmaz. Anlasiliyor ki pva olayini kafasina takmis.
Genelde pedro gibi oyuncun olacak yaninda ve sefer gibi santraforun ozaman yorum olur, böyle önyargili olabiliyoruz. Hele kadro kurulsun eminim keremde showunu yapar.bugun için değildi yorumum geneldi