#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence sezon açıkken bir şekilde elden çıkarılmalı. İki sezon bu performansı aynısı olmasa da yakın bir sezon daha geçirse, kalsın her türlü verim verir derdim ama eleman her an patlayabilir gibi duruyor. Açıkçası ben güvenmiyorum. 8-10 gibi bir rakama bile okutulabilir. Bu kadar asist ve gol atmasına rağmen hala denge kontrolü ve son vuruş eksikliği var. Karar mekanizmasında da sorun var.

Bence sezon açıkken bir şekilde elden çıkarılmalı. İki sezon bu performansı aynısı olmasa da yakın bir sezon daha geçirse, kalsın her türlü verim verir derdim ama eleman her an patlayabilir gibi duruyor. Açıkçası ben güvenmiyorum. 8-10 gibi bir rakama bile okutulabilir. Bu kadar asist ve gol atmasına rağmen hala denge kontrolü ve son vuruş eksikliği var. Karar mekanizmasında da sorun var.
1 senede 3 antrenör geldi, cocuga dogru dürüst ögretemediler biri gitti diyeri geldi, yardimcisiydi vs. yani kurulu bir düzen yok malesef.

spacede konusu açılınca da söyledim. bir kanat oyuncusuna göre yavaş maalesef. derin topları alıp rakibe fark atması gerektiği yerde sürekli rakibine yakalanıyor. driplingle geçtiği adama 5m sonra yakalanıyor. tekniği iyi olsa kesinlikle sırıtmaz hızı ama tekniği de über değil. ya tekniğini geliştirip vargas trezeguet ekolunden yürüyecek ya da güclenip 10/9.5 mevkilerini uyarlayacak kendini. şu haliyle avrupa yapması zor açıkçası

spacede konusu açılınca da söyledim. bir kanat oyuncusuna göre yavaş maalesef. derin topları alıp rakibe fark atması gerektiği yerde sürekli rakibine yakalanıyor. driplingle geçtiği adam 5m sonra yakalanıyor. tekniği iyi olsa kesinlikle sırıtmaz hızı ama tekniği de über değil. ya tekniğini geliştirip vargas trezeguet ekolunden yürüyecek ya da güclenip 10/9.5 mevkilerini uyarlayacak kendini. şu haliyle avrupa yapması zor açıkçası
Bugünku oyun ölcü olmaz. Anlasiliyor ki pva olayini kafasina takmis.

Bu elemanı ben geçen sezon da pek begenmiyordum ama mecbur kaldık. Aşırı savuruk oynuyor. Yürürken bile gemi gibi sağa sola sallanıyor. Şaka bi yana, harbiden Galatasaray'da ancak yedek olur, kupa maçlarında filan oynar. Sürat yok, şut yok, takım oyunu desen hiç yok, çalım atma desen eh işte top ayağına dolanmazsa bazen oluyor, teknik yok (Yunus bundan daha teknik), biraz top sürme var o da rakip yakalıyor genellikle.

Geçen sezon bütün takım bunun ayağına bakıyordu gol için, zaten kümede kalmaya oynadık. Hani şampiyon yada şampiyonluk yarışında filan tutmadı yani. Çoğu pozisyonu da hiç etti kendileri.

Net söylüyorum, bu sezon yine takımda ben yaparım, ben ederim, ben süper star'ım psikolojisine girerse takıma zarar verir. Açıkçası ben satılmasından yanayım. Takım içinde de pek sevildiğini sanmıyorum.

fatih hoca bu herif konusunda da haklıymıs.eksikleri var kesinlikle

Gözümde şu Galatasaray’da satılmayacak veya satılması gündeme gelmeyecek denilen bir tane futbolcu yok. Değerini bulan gidebilir, gitmeli. Zaten transfer konusu şu an fecaat durumda.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bir kanat oyuncusuna göre hızlı değil. dribblingi ve top tekniği ortalama. oyun zekası eh işte.

bütün özelliklerini max. potansiyeline yaklaştırsa bile üst düzey bir oyuncu olacağını sanmıyorum. çoğu kişinin aksine kendisinin oyununu beğenmiyorum.

tamamı patateslerden oluşan bir kadroda 50 maç oynayıp 10g+10a yapması çok bir anlam ifade etmiyor.

özellikle dar alan becerisi ve koridor kullanımı baya baya kötü. anca birebir veya geçiş yakalayacağız.

dünkü maç için konuşmak gerekirse aşırı bencildi. Halı sahada dayılar olur ya, her topu başına geçer, kaleyi görünce vurur, sadece çalıma gider pas vermez. Dün öyle bir Kerem vardı.

Sezon başlasın bi hemen çocuğu gömmeye gerek yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt