#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuna girip de etki eden 2 oyuncudan biriydi.

Penaltı yüzünden kaybetseydik dahi kızamam. Ki başkası kaçırsın da kaybedelim isterdim. Boş yere tur atlıyoruz gerkesiz kupada

Bu çocuk olacak. Penaltı konusunda ise çok takılmamak lazım,sadece biraz daha garanti atabilirdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

son foulu alan bu üstadmıydı yoksa futbol profösörü ömer bayrammı?

Daha gelirken zemine söylenmesi içimde bir şeyleri cız ettirdiydi. Özgüvenli olması lazım. Sağlık olsun. Çok iyi yetenek.

elensek de kızmazdım çocuk

uefa finali dısında ergünde penaltı atamazdı doğru düzgün çok şaapmaması lazım
edit. kaçan penaltı üzerinden gidiyoruzda takımı ilerde tutan tek herifti

bi anda tur kendisine kaldı, stres yapması gayet doğal.

Beni utandırdı bu maçta. Ben kapalı savunmaya karşı ölü Babel'in bile diri Kerem'den tercih edilebilir olduğunu düşünüyordum ama geçtim beraberliği, skorda gerideyken bile çok yaratıcı ve sorumlu bir futbol oynadı. Büyük oyuncu olabilecek potansiyeli olduğunu gösterdi. Hocanın Kılınç'ı sol kanat oynatacağı yok, o yüzden inşallah artık Arda'nın ardından kanadın direkt alternatifi haline gelebilir. Yetenek hacmi bu kadar düşük takımda ışıl ışıl parladı. Kaçırdığı penaltının geri dönmesine en çok onun yüzünden elenmiş gibi düşünebileceği için sevindim. İnşallah vaat ettiği kadar büyük topçu olur ama bu akşam büyük bir Galatasaraylı olduğunu ispatladı. Yolun açık olsun Aslan.

Üzülecek bir şey yok. Elensek de o kadar önemli değildi. İyi ya da kötü bunlar hep tecrübedir. Kerem'de iyi bir potansiyel var. Oynadığı her maçta bunu gösteriyor bence. Yolu açık olsun. Allah sakatlık vermesin.

Bu iğrenç sezonda Taylan ve Oğulcan'la birlikte Kerem'i de kazanmamızın değeri paha biçilmez olacak.

Hocayla Oğulcan ve Kerem konuşuyor dedi. Heralde uzatma başlangıcıydı.

Ondan sonra toparladı. Defansa yardım edecem filan derken çok düştü oyundan başlarda.

Olur bu cocuktan Ama eksikleri cok

topla rakibin arasinda daha saglam durmasi gerekiyor mesela,topu kontrol altina almasi lazim

Penalti yaptirdi diye ozan oynamali dediysem penalti kacirdi diye bunada oynamali diyorum 11 oynamali degismedi fikrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt