#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle diyaloglar akabinde penaltı başına kalmış olabilir

Olur, olacak belli.

Ali Yavuz'ı felan da izledik.

Bu çocuk yetenekli işte abi, belli ediyor.

Güçlenmeli ve kendisine güvenmeli.

Fena oyuncu değil ama abartı beklentileri de karşılamaz.

Misal bu maç umdugumdan daha yavaş olduğunu fark ettim.. Ama gençler içinde en umut veren yine kerem gibi arda fegh gibi zeki oyuncularla da görmek lazım çocuk hep kaos futbolunda giriyor oyuna

Açık söylemek gerekirse sezon başı ne Kerem'den ne Oğulcan'dan ne de Taylan'dan ümitliydim. Öyle kadro doldurulur sonra herhangi bir Anadolu takımına kiralanır/takasta kullanılır vs. diye düşünüyordum. Ama üçü de beni çok yanılttılar. Kerem'den olacak bu çok belli. Taylan zaten oldu. Oğulcan da enerjik, baskılı, bekine yardıma gelen modern bir sağ açık olma yolunda ilerliyor. İnşallah daha iyi olurlar. Bu çocuklar ziyan olmasın çok üzülürüm.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Golü atip turu getirse özgüveni bayağı artacakti.Bence sorumluluk vermekten kaçmamak lazım.Su maçta stresi kaldiramazsa ligde nasıl oynayacak?
önceki maçlarda biraz şans verseydi dediğin doğruydu ama 1 penaltıyla özgüven sağlayamazdı.oynatarak ancak o özgüveni kazandırabilir.

O kadar açız ki alt yapıdan futbolcu görmeye.Her birinin içinden bir Arda,bir Ozan çıkacak diye ümitleniyoruz.Ama o işler öyle olmuyor işte.

Girdigi an takim hareketlendi. Begeniyorum. Emreye verdigi pas da akil doluydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt