- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Iyi performans,devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güçlenmeli ve kendisine güvenmeli.
Fena oyuncu değil ama abartı beklentileri de karşılamaz.
Golü atip turu getirse özgüveni bayağı artacakti.Bence sorumluluk vermekten kaçmamak lazım.Su maçta stresi kaldiramazsa ligde nasıl oynayacak?attıranda kabahat. çocuğun gelişimi açısından çok yanlış işler yapıyor fatih hoca
önceki maçlarda biraz şans verseydi dediğin doğruydu ama 1 penaltıyla özgüven sağlayamazdı.oynatarak ancak o özgüveni kazandırabilir.Golü atip turu getirse özgüveni bayağı artacakti.Bence sorumluluk vermekten kaçmamak lazım.Su maçta stresi kaldiramazsa ligde nasıl oynayacak?
Takım ekstrem karakterlerle dolu zatenKötü, çok abartılıyor. Ekstrem bir şeyi yok

Ben diğerleri iyi dedim mi ki? Normalde bizim kadroda oynayacak bi topçu değil.Takım ekstrem karakterlerle dolu zaten![]()
Nasil oluyoO kadar açız ki alt yapıdan futbolcu görmeye.Her birinin içinden bir Arda,bir Ozan çıkacak diye ümitleniyoruz.Ama o işler öyle olmuyor işte.
Git belhandana soyle bunu karabacak. 3 defa topu durtmeden pas atmiyorKötü, çok abartılıyor. Ekstrem bir şeyi yok

Ben dedin demiyorum zaten , kendim söyleme gereği duydum.Ben diğerleri iyi dedim mi ki? Normalde bizim kadroda oynayacak bi topçu değil.
Nasil oluyo