Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.359
- 101.581
- 5.238
kendisinden nefret ediyorum ama goller için teşekkürler

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendisinden nefret ediyorum ama goller için teşekkürler

Neden olmasın renkdaş, Levandowski bile hala nasıl gelişebilirim diye çaba gösteriyorsa, bizim de Kerem'in kendisini geliştirmesini istememiz ya da gelişmesini beklememiz, geliştiğini görmemiz çok normal.
adam el öpme işareti yapıp anne baba diyor sen ordan bunu anladıysan şizofren olabilirsinBelki de adamdan nefret ettiğim için artık her yaptığı batıyordur ama oyunumuzu hala net şekilde aksattığını ve attığı gollerin buna değmediğini düşünüyorum. Ayrıca Yunus'u da çok kötü etkilediğine ve takımdaşlığı bozduğuna da inanıyorum ama dediğim gibi bunlar benim kuruntularım da olabilir.
Örneğin o ilk golü sonrası sevinmemesi, trip atması, sonra da beni öpün başınızın üstüne koyun gibi bir hareket yapmasıyla resmen beni çıldırttı. Millet gidip de buna yok böyle yapma sen de sevin yaa falan diye yavşaklık yalakalık yapmak zorunda mı. Tık tık tık tek pas müthiş yağ gibi akan futbol buna gelince duruyor. Daha da keyif kaçıran attığı gol sonrası bu oyuna dahil olması demek ki yapabiliyor ama evvela kendine oynamayı seçiyor, bu herif kesilene kadar yüzde yüz kapasitede hücum edemeyeceğiz maalesef.
Dedim ya benim kuruntum olabilir zaten. Anne baba falan demesini görmedim. Yine de golden önceki taraftarın önündeki triplerini haklı kılmıyor bu durum. Psikolojisi böyle olan topçulardan tiksiniyorum orada Gomis, Yunus, Mertens falan gelmiş seni neşelendirmeye çalışıyor dayı dayı geziyorsun sanki neyse yani.adam el öpme işareti yapıp anne baba diyor sen ordan bunu anladıysan şizofren olabilirsin
Annesinin doğum günüymüşDedim ya benim kuruntum olabilir zaten. Anne baba falan demesini görmedim. Yine de golden önceki taraftarın önündeki triplerini haklı kılmıyor bu durum. Psikolojisi böyle olan topçulardan tiksiniyorum orada Gomis, Yunus, Mertens falan gelmiş seni neşelendirmeye çalışıyor dayı dayı geziyorsun sanki neyse yani.
Bu arada Kerem, Harry Potter'dan çok Kaptan Amerika'ya benziyor. Kaptan Amerika'nın zargana, serum yememiş haline. Ayrıca hatırlarsanız zargana Kaptan Amerika sürekli dayak yiyen biriydi. Kerem'le ortak noktaları var.
Ekli dosyayı görüntüle 178392