#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden olmasın renkdaş, Levandowski bile hala nasıl gelişebilirim diye çaba gösteriyorsa, bizim de Kerem'in kendisini geliştirmesini istememiz ya da gelişmesini beklememiz, geliştiğini görmemiz çok normal.

Hocam futbolcuların fundemental(temel) yetenekleri genelde 15-20 arası oturur belli bir yaştan sonra bunları geliştirmek çok kolay değil.Kerem 22 yaşına kadar 3.ligde futbol oynamış bi oyuncu şu ana kadar ciddi gelişim gösterdi ama bu gelişimin de bir sınırı olacaktır.Kerem'e dair beklentileri düşürmek onun açısından da bizim açımızdan da daha iyi olacaktır.Fiyat/performans olarak tarihimizin en iyi oyuncularından biri bu adam gereksiz uçuk beklentiler içerisine girip yıpratmaya gerek yok.

Belki de adamdan nefret ettiğim için artık her yaptığı batıyordur ama oyunumuzu hala net şekilde aksattığını ve attığı gollerin buna değmediğini düşünüyorum. Ayrıca Yunus'u da çok kötü etkilediğine ve takımdaşlığı bozduğuna da inanıyorum ama dediğim gibi bunlar benim kuruntularım da olabilir.

Örneğin o ilk golü sonrası sevinmemesi, trip atması, sonra da beni öpün başınızın üstüne koyun gibi bir hareket yapmasıyla resmen beni çıldırttı. Millet gidip de buna yok böyle yapma sen de sevin yaa falan diye yavşaklık yalakalık yapmak zorunda mı. Tık tık tık tek pas müthiş yağ gibi akan futbol buna gelince duruyor. Daha da keyif kaçıran attığı gol sonrası bu oyuna dahil olması demek ki yapabiliyor ama evvela kendine oynamayı seçiyor, bu herif kesilene kadar yüzde yüz kapasitede hücum edemeyeceğiz maalesef.

Belki de adamdan nefret ettiğim için artık her yaptığı batıyordur ama oyunumuzu hala net şekilde aksattığını ve attığı gollerin buna değmediğini düşünüyorum. Ayrıca Yunus'u da çok kötü etkilediğine ve takımdaşlığı bozduğuna da inanıyorum ama dediğim gibi bunlar benim kuruntularım da olabilir.

Örneğin o ilk golü sonrası sevinmemesi, trip atması, sonra da beni öpün başınızın üstüne koyun gibi bir hareket yapmasıyla resmen beni çıldırttı. Millet gidip de buna yok böyle yapma sen de sevin yaa falan diye yavşaklık yalakalık yapmak zorunda mı. Tık tık tık tek pas müthiş yağ gibi akan futbol buna gelince duruyor. Daha da keyif kaçıran attığı gol sonrası bu oyuna dahil olması demek ki yapabiliyor ama evvela kendine oynamayı seçiyor, bu herif kesilene kadar yüzde yüz kapasitede hücum edemeyeceğiz maalesef.
adam el öpme işareti yapıp anne baba diyor sen ordan bunu anladıysan şizofren olabilirsin

adam el öpme işareti yapıp anne baba diyor sen ordan bunu anladıysan şizofren olabilirsin
Dedim ya benim kuruntum olabilir zaten. Anne baba falan demesini görmedim. Yine de golden önceki taraftarın önündeki triplerini haklı kılmıyor bu durum. Psikolojisi böyle olan topçulardan tiksiniyorum orada Gomis, Yunus, Mertens falan gelmiş seni neşelendirmeye çalışıyor dayı dayı geziyorsun sanki neyse yani.

Sanirim gs taraftari ile hic bir zaman sicak bag olmaycak, yunus daha cok seviliyor, kerem performans göstermedigi anda taraftar yiyecek onu. Kredisi yok gibi

Galatasaray taraftarına söven Belhanda kadar saygı görmemesi Keremin ilginç

İlk devre yine leş gibiydi ne zaman golü attı olması gereken keremi izlemeye başladık.. Skor yapamaması belli ki büyük strese sokmuş sadece akıllı oynasın yeter aynı şey yunus için de geçerli gerekirse asistin asistini yapacaksın takım için illa ben atayım moduna girdikleri an işler bozuluyor..

Kerem biraz sinir etti bizi performansi halen istediğimiz seviyede değil. Toparlanmasi ve eksik yönlerini geliştirmesi lazım ama Galatasaray futbolcusuna ağır ithamlar etmeyin. Öyle yada böyle bu çocuk geçen sene kötü takım filan geçin abi iyidi. Bana göre eksigi var. Top kontrolü ve basit oynamasi. Birde sürekli içe kat edip golü düşünmesi yerine biraz daha asist düşünmesi. Birde asist yaparken görerek ve sakin şekilde pas vermesi lazım. Bunları gelistirirse ciddi performans artışı sağlar. Her ne olursa olsun Kerem bizim genç oyuncumuzdur. Ona sabır göstermeli eksiklerini düzgün şekilde eleştirmeli gelişimine katkıda bulunmalıyız.

Dedim ya benim kuruntum olabilir zaten. Anne baba falan demesini görmedim. Yine de golden önceki taraftarın önündeki triplerini haklı kılmıyor bu durum. Psikolojisi böyle olan topçulardan tiksiniyorum orada Gomis, Yunus, Mertens falan gelmiş seni neşelendirmeye çalışıyor dayı dayı geziyorsun sanki neyse yani.
Annesinin doğum günüymüş

Bu arada Kerem, Harry Potter'dan çok Kaptan Amerika'ya benziyor. Kaptan Amerika'nın zargana, serum yememiş haline. Ayrıca hatırlarsanız zargana Kaptan Amerika sürekli dayak yiyen biriydi. Kerem'le ortak noktaları var.

1663152740733.png

Değişen bir şey yok, olmayacak da. GS'da 11 oynamak için yeterli bir oyuncu değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt