#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son maçlarda iyi olduğundan bir maçta özgüven patlamasından batıracağı belliydi. Ts maçında kafasıyla oynar umarım.

TS maçında etkili olacaktır, kerem bu ama. Keremden fazlasını beklemeyin

Rezalet bir topçu. Bir hücum oyuncusunun bu kadar kötü top kontrolü olması gerçekten enteresan. Son kararları skandal. Bekine yardım etmiyor.

Yabancı sınırı olmasa son 15 dakikalık topçu olur. 4-5 artık ne teklif gelirse verip cengiz ünder'e yönelmek lazım.
üstüne para verseler kerem yerine cengizi almam

Topu kontrol edemediği pozisyonlar ve şiddetini ayarlayamadigi paslar çileden çıkarıyor ama yapacak bir şey yok bekleyeceğiz ritim bulmasini

Rasit sola gectiginde hizli atagi nasil kesti? Evet Emre ve Abdul hataliydi ama arkadasin defans bilgisi hic yok.
Yine de Yunus ve BAY yerine Kerem oynasin. Hic olmazsa gol sezisi var

Macin tekrarina baktim, okadar pozisyona sokmus ki takimi, bütün hucum aksiyonlarda var. Hala gürültü eden var.

Son birkaç maçtır oyun zekası olarak müthiş bir ilerleme var. Eskiden başını kaldırmayan, aldığını kaleye vurmaya çalışan bir Kerem vardı. Sadece özete bakın. Oliveiranın şutu, İcardinin hem sol ayağıyla hem kafasıyla kaçırdığı pozisyonlar, Yunusun müsait durumda birini auta attığı birinde elle bloklanıp penaltı verilmeyen pozisyonlar. 5 tane çok net asisti vardı şu maçta. Birkaç hafta önce atletico madrid filan istiyor dendiğinde avrupalı ne yapsın ya bunu diyordum ama dün izlediğim Kerem böyle devam ederse avrupada birçok talibi çıkar. İstatistikleri geçen yıldan beri çok iyi zaten ama herşey istatistik değil. Bu oyun zekasının üzerine koyarak devam etmeli avrupaya gitmek istiyorsa.

ne kadar avel avel yorumlar okuyorum. Adam paslı oyunun içinde aktif, hücum presi yapıyor, geriye geliyor, oyun görüşü tsl için gayet iyi.
Tek eksik tarafı top kontrolü. kuş familyası bu adama bu kadar bok atmaz yahu.

Yav ben sana ne diyem? Sensiz de olmuyor seninle de olmuyor. Biraz topun kiymetini bil be kardeşim

ne kadar avel avel yorumlar okuyorum. Adam paslı oyunun içinde aktif, hücum presi yapıyor, geriye geliyor, oyun görüşü tsl için gayet iyi.
Tek eksik tarafı top kontrolü. kuş familyası bu adama bu kadar bok atmaz yahu.
Geri geliyor kısmı dışında katılıyorum. Geriye geliyor ama sadece niyette kalıyor savunma yapamıyor maalesef.

Geri geliyor kısmı dışında katılıyorum. Geriye geliyor ama sadece niyette kalıyor savunma yapamıyor maalesef.
Arkasinda iyi bi bek oynadimi sorun olmaz. Emreyle nereye kadar? Emreye bakiyorsun sanki kendisi kanatmis gibi keremden ofansif pozisyona geciyor. Birde @Emrah Duvar 'in dedigi gibi yardima da geliyor, örnegin giresun macinda arkaya kosup golü engelledi orhan ulucanin videosunda izleyebilirsin. Ama bi kanat oyuncunun ilk görevi savunma degil zaten 90 dk. boyunca bunu yapamaz ozaman atak oyunu icin kendi meziyetlerini öldürmüs oluyor, dermani kalmiyor. Düsün Messi ronaldo arkaya okadar yardim etseler öne bukadar kalite katabilirmiydi. Bu yüzden arkasinda güclü daha cok savunma agirlikli bi bek olmali.

Topu dürtmeyi öğrenmesi lazım. Eli ayağına dolaşıyor yakın adam olunca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt