#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper ligin en iyi kanat oyuncusuna sahibiz ve bu adam yerli. Bu kadar gömülmesine hiç anlam veremiyorum.

Biri Icardi birisi Sergio'ya olmak üzere iki adet kilit pas verdi ceza sahası içinde. Şut attığı pozisyonda da çok bir opsiyonu yoktu ki arada bir vurabilir bu konuda abartan bir topçu değil. Bence kötü değildi ama 2 maç gerçekten kötü oynasa ana avrat gider bizim taraftar insta-twitter falan, orası net. O sebeple ayık olmalı sürekli iyi oynamak zorunda.

Rakiplere sorsak karşınızda Yunus'u mu yoksa Kerem'i mi istemezsiniz diye hepsi Kerem der. Yerleşik bekleyen rakibe çok ters gelebilecek bir oyun anlayışı var. Eşleşme bozuyor. Olmadık yerden pozisyon çıkarıyor.

Şu top kaybı sorununu da geçen sezon çok azaltmıştı. Bu sezon yine başladı. Çalışarak çözülmeyecek bir şey değil.

Örneğin küçükken basketbol altyapıda sol elim zayıf diye program verilmişti bana. Sürekli solla top sürmeye çalışırdım. Ekstra idmanlar yapardım. Başlarda batırsam da bir süre sonra ciddi seviyelerde sol elimi geliştirmiş buna paralel inanılmaz bir oyun perspektifi kazanmıştım. Kerem'in hem top kontrolünü hem de sol ayağını geliştirdiğini düşününce ne seviye bir oyuncuya dönüşeceğini hayal etmek zor değil.

Son düzenleme:
sağa geçince çok güzel ortalar açıyor. sol tarafta niye böyle güzel kesmiyon yav arry potta

Kerem olunca maçta illaki pozisyon yaratıyor ancak yunus kesinlikle cok kötü.

asistlerını gol yapacak forvet alacagız bu gidisle

ne kadar avel avel yorumlar okuyorum. Adam paslı oyunun içinde aktif, hücum presi yapıyor, geriye geliyor, oyun görüşü tsl için gayet iyi.
Tek eksik tarafı top kontrolü. kuş familyası bu adama bu kadar bok atmaz yahu.

Kerem'in kıymeti oynamadığı zaman ortaya çıkıyor. Oyun içinde sürekli aktif gole giden hamleler yapmaya çalışıyor. Rakipler için tam bir bela sürekli rahatsız ediyor.

bugün golü hazırlayan pası verdi

ilginc sekilde kalabalık savunmada icardiye topu atabılıyor

derbilerde farklı oynuyor

dubua kufru yedı ama keremden cunku bölgesinde degildi

sola niye vermiyon 3'ü atıp rahatlayacağız boşa strese sokuyon adamı

bencil herif ya

Yunus'a attırıcam diye zorluyorsun pozisyonu gülüm ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt