#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam mental olarak kendini çok güçlü tutuyor birazda başarısının sebebi bu

Yeteneği ise tartışılmaz Dünya çapında

Derbide şov yapacaktır

Beşiktaş'ı seversin. Bunları akşama hanımın eğle yeğenim.

Bu arkadasi herkes son haftalarda çok övüyor. Bu kendisini Kevin de bruyne sanıyor. Ulan sen önce basit pasları ver. Saçma salak paslar atıyorsun.

Bu adamin seneye onune adam alınmalı buna yedek alinirsa bir b.k beklemeyin

çok iyi niyetli bi eleman, bu çocuk da olmasa ileri çıkalım diyecek adam olmayacak resmen. bi de yerli olduğunu sayarsak bu sene şampiyonluk gelirse aslan payı kendisine ait olur. duran topları mümkün mertebe kimseye bırakmasın tek isteğim o.

Sezon başından beri söyledim. Kesinlikle Galatasaray topçusu değil. Eğer şampiyon olursak, bunun halı saha futboluna rağmen olmuş olacağız.

Bazı maçlarda 11 oynar eyvallah ama bu adam sadece yedek olabilir. Eğer büyük başarılar düşünüyorsan tabi. Kendisini Kevin de bruyne sandığına yemin edebilirim ama ispatlayamam

3.golden hemen önce geri pas verir gibi şut çekti arslanım
o top döndü gol oldu

2-1'e kadar bir şey oynamadı. Sonra kıpırdadı ama iş işten geçti

kötü oynarken hiç çekilmiyor kerem. ortası yok bu konuda. kötü başladığı maçlarda tepe taklak gidiyor genelde.

bir de sırtı dönükken sağa gösterip sola dönme olayını yiyen bir savunma yok ama hala deniyor. vazgeçmeli

Geriye yardım sorununu engellemek için

Raşitsa Kerem Bay
İcardo

falan mı yapsak. Sol bekte kim olursa olsun sıkıntı yaşıyoruz. Oraya yardım eden Barış'ı mı denesek hücumda çöp olsa da

Geriye yardım sorununu engellemek için

Raşitsa Kerem Bay
İcardo

falan mı yapsak. Sol bekte kim olursa olsun sıkıntı yaşıyoruz. Oraya yardım eden Barış'ı mı denesek hücumda çöp olsa da
Baris abidik gubidik fauller yapip rakibi bizim kaleye yaklastirabilir. Faul yapmamasi konusunda ciddi bir sekilde konusulmasi gerekiyor. Fizik gücü zaten iyi herifin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt