- 18 Temmuz 2009
- 81.856
- 238.997
- 5.093
Reco’nun bu kadar övmesi hayra alamet değil, başına bir iş gelecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en sevdiği futbolcu olabilirReco’nun bu kadar övmesi hayra alamet değil, başına bir iş gelecek.
burak yılmazıda böyle dilledigimiz zamanlar oldu avrupa yaptıen sevdiği futbolcu olabilir
kerem'i mütemadiyen övüyor
Kvara net daha iyi oyuncuTransfermarkt a göre kvaratskhelia ile kerem arasında 70 milyon euro var. Bu transfermarkt a basmak lazim bir şekilde.
Sevmedim seni
H.o
Reco’nun bu kadar övmesi hayra alamet değil, başına bir iş gelecek.
Kvara’nin dribblingi daha iyi ama Kerem’de playmaker paslarida mevcut.. Kvara o konuda nasil bilmiyorum
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
eşitlerKvara en az 2 gömlek üstün yav baska seviye herif
Bu durum zaniolodan kaynaklı oyun zekası düşük abdul kader keita gibiSon maçı tekrar izleyince Zaniolo ile saha içinde çok üst üste bindiklerini gördüm. Kerem attığı paslardan sonra topu çoğu zaman ayağına geri ister şekilde pozisyon almaya başlamış. Alamayınca da surat yapıyor oyuna küsüyor bazen. Saha içi iletişimlerini pek iyi bulmadım. Fenerbahçe maçındaki 3. golde de çarpışacaklarmış neredeyse Zaniolo'yla. Çapraza kaçmıyor ayağına istiyor topu. Icardi ve Mertens ile uyum yakaladığından attığı paslardan sonra topu tekrar alabiliyor.
Kerem savunma arkası koşular atma becerisi olan bir oyuncu olmasına rağmen bu sezon baya törpüledi bu özelliğini, asist kısmına yoğunlaşmaya başladı. Ermenistan ve Kasımpaşa deplasmanında attığı goller Kerem'in gol repertuarında olan pozisyonlar. Birine yoğunlaşınca diğerini yapmayı bırakmamalı. Zaniolo ile birlikte bu takımda oynayacaksa bu özelliğini daha çok kullanmalı. Pozisyonların akışına göre tüm özelliklerini kullanmalı. Çünkü bu iki oyuncu da savunma arkasına atılacak toplarda çok tehlikeli. Durdurulması da güç oyuncular. Üst üste binerlerse takım hücumda tıkanır, ritme girerlerse de takımı 2 vites yukarı taşırlar. Bu sebeple hazırlık maçlarını iple çekiyorum.
Aynı tip oyuncu ikisi de ama icardi kerem'i biraz evrimleştirdi kerem hücumu da organize edebiliyor artık.Son maçı tekrar izleyince Zaniolo ile saha içinde çok üst üste bindiklerini gördüm. Kerem attığı paslardan sonra topu çoğu zaman ayağına geri ister şekilde pozisyon almaya başlamış. Alamayınca da surat yapıyor oyuna küsüyor bazen. Saha içi iletişimlerini pek iyi bulmadım. Fenerbahçe maçındaki 3. golde de çarpışacaklarmış neredeyse Zaniolo'yla. Çapraza kaçmıyor ayağına istiyor topu. Icardi ve Mertens ile uyum yakaladığından attığı paslardan sonra topu tekrar alabiliyor.
Kerem savunma arkası koşular atma becerisi olan bir oyuncu olmasına rağmen bu sezon baya törpüledi bu özelliğini, asist kısmına yoğunlaşmaya başladı. Ermenistan ve Kasımpaşa deplasmanında attığı goller Kerem'in gol repertuarında olan pozisyonlar. Birine yoğunlaşınca diğerini yapmayı bırakmamalı. Zaniolo ile birlikte bu takımda oynayacaksa bu özelliğini daha çok kullanmalı. Pozisyonların akışına göre tüm özelliklerini kullanmalı. Çünkü bu iki oyuncu da savunma arkasına atılacak toplarda çok tehlikeli. Durdurulması da güç oyuncular. Üst üste binerlerse takım hücumda tıkanır, ritme girerlerse de takımı 2 vites yukarı taşırlar. Bu sebeple hazırlık maçlarını iple çekiyorum.