#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an dünyanın en iyi Türk futbolcusu.

20m euroya bile satmam.

Çok ekstra paslar var yaw. Mesela 00:55'te sefere attığı top normal değil. Her ne kadar seferovic bir sekilde kaçırmayı başarmış olsa da. Yamulmuyorsam bir benzerini sivas maçında attı icardiye. Oyun görüşü ve pas yeteneğinin olduğu ilk geldiğinde belliydi aslında. Antep deplasmanında oyuna girip onyekuruya attırdığı bir gol vardı:

O sezonun devamında malatya maçında halil'e attırdığı golü hatırlarsanız necati ateş stili bir pası vardı orada da.

Tabii bu sene özellikle ikinci devre acayip gelişti bu konuda. Savunma arkası koşu, savunma arkası pas, duran top, uzaktan şut, sağ-sol kanattan orta, sağ sol kanattan çizgiye inip çıkarma, şut pası, kilit pas vs vs. Şu an hücum setinde bulunmayan özellik neredeyse yok.

Şuan yabancı ve top 5 ligde oynayan ikame bir oyuncu minimum 35-45m€ bandı fiyatlarda olur diye düşünüyorum. Kıymetli bir futbolcu Kerem Aktürkoğlu. Üstelik yabancı sınırı denilen anlaşılamaz çağ dışı uygulama geçerli olduğu için kadromuzda ki kıymeti farklı boyutlarda.

Oyun anlamindaki evriminde kirilma noktasi torrentti bence. Sokak futbolundan pozisyon oyununa. O dönem kimse memnun da degildi bu durumdan. Eskisi gibi kaleye yakın değil, kaleye uzak bi kerem izledik. Bu durum kendisine inanilmaz bi oyun gorusu kattı bence. Zayif olan oyun gorusunu ust seviyeye cikardi.

Mertens ve Icardi'nin varlığı da Kerem'in yeteneklerini görmemizi sağlıyor. Özellikle Icardi'yle olan uyum harika, BEIN bitirim ikili diye video yapmış izlerseniz cidden harikalar.

Sezon geneline şöyle bir baktım
Çok fazla kilit pası var
Bir çoğu net pozisyon gol olmamış
Orta sahada topla çok fazla dönüşü var
Bir çoğu net pozisyona gidiyor
Oyunu hızlandıran etken oldu
Muadili Türk oyuncu var mı bilmiyorum
Bu sezonu muazzam oynadı

Mertens ve Icardi'nin varlığı da Kerem'in yeteneklerini görmemizi sağlıyor. Özellikle Icardi'yle olan uyum harika, BEIN bitirim ikili diye video yapmış izlerseniz cidden harikalar.
Kerem'in yeteneklerini görmekten daha çok Kerem'i geliştirdi ikisi de.
Geçen sene ki performansından daha iyiyid bence bu sene ki performansı ama istatistik olarak bakarsak Geçen yıl daha iyi gibi gözüküyor Kerem

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Irkçıyım galiba

Arada hala bu adam futbolcu değil ya düşüncesine kapılıyorum

Geçen sezonki istatistikleri ile kıyaslamak büyük yanılgı olur. Geçen sezon, kadro kalitesizliğinden dolayı takımın en büyük hücum aktörü rolüne soyunması gerekiyordu; bunu yapınca da istatistikleri yükselirken, beraberinde top kayıpları ve tercih hataları da yükseldi doğal olarak...

Bu sezon ise sahada çok daha 'takım gibi takım' vardı ve ona göre oynadı; en kıymetli özelliği ise hocanın kendisine biçtiği çok farklı rollerin hepsinin de üstesinden gelmesi oldu...Yine de sol-kanat forvet rolünde oynamasını tercih ederim şahsen...

Geçen sezonki istatistikleri ile kıyaslamak büyük yanılgı olur. Geçen sezon, kadro kalitesizliğinden dolayı takımın en büyük hücum aktörü rolüne soyunması gerekiyordu; bunu yapınca da istatistikleri yükselirken, beraberinde top kayıpları ve tercih hataları da yükseldi doğal olarak...

Bu sezon ise sahada çok daha 'takım gibi takım' vardı ve ona göre oynadı; en kıymetli özelliği ise hocanın kendisine biçtiği çok farklı rollerin hepsinin de üstesinden gelmesi oldu...Yine de sol-kanat forvet rolünde oynamasını tercih ederim şahsen...
Katılıyorum bu sene yükü de azaldı ama asist yönü de çoğaldı. Iyi niyetli bir oyuncu hem takım için hem kendisi için güzel bir sezondu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt