Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.522
- 8.007
- 1.428
20m euroya bile satmam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20m euroya bile satmam.
Kerem'in yeteneklerini görmekten daha çok Kerem'i geliştirdi ikisi de.Mertens ve Icardi'nin varlığı da Kerem'in yeteneklerini görmemizi sağlıyor. Özellikle Icardi'yle olan uyum harika, BEIN bitirim ikili diye video yapmış izlerseniz cidden harikalar.
Ben kötü demedim ki 70 MİLYON euroluk farktan bahsettim
Katılıyorum bu sene yükü de azaldı ama asist yönü de çoğaldı. Iyi niyetli bir oyuncu hem takım için hem kendisi için güzel bir sezonduGeçen sezonki istatistikleri ile kıyaslamak büyük yanılgı olur. Geçen sezon, kadro kalitesizliğinden dolayı takımın en büyük hücum aktörü rolüne soyunması gerekiyordu; bunu yapınca da istatistikleri yükselirken, beraberinde top kayıpları ve tercih hataları da yükseldi doğal olarak...
Bu sezon ise sahada çok daha 'takım gibi takım' vardı ve ona göre oynadı; en kıymetli özelliği ise hocanın kendisine biçtiği çok farklı rollerin hepsinin de üstesinden gelmesi oldu...Yine de sol-kanat forvet rolünde oynamasını tercih ederim şahsen...
TamamKatılıyorum bu sene yükü de azaldı ama asist yönü de çoğaldı. Iyi niyetli bir oyuncu hem takım için hem kendisi için güzel bir sezondu
Sen de kimsinizz yeğenim??!..