#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal olsun bugünlere gelmek için yaklaşık 3 aydır çalışıyor.

Az daha çalışırsa "maalesef" tüm stat ıslıklar.

Angelino'yu hiç oyuna katmıyor. Topu aldıktan sonra direkt ceza sahasına bakıyor. Yahu Angelino bindiriyor ikili oyun oynasanıza? Forvet yanaşsın üçgen kurun vs. Bir kere bile yapmadı neredeyse. Bu kadar direkt oyun olmaz. O toplar dönüp kontra oluyor sonra.

Önce hamle yapıyor, sonra başını kaldırıp bakıyor. Timing sorunu var. Önce baksana bir etrafına kim nereye kaçıyor.

"Bugün kötü oynadım daha iyi olmalıyım" desin yeter. Yoksa çöküş sezonu olur. Zaha transferi sonrası en büyük sınavını bu sene verecek demiştim.

Topları İcardiye atmak için kalecinin eline verdi iki üç kere. Ya sahada 9 tane daha arkadaşın var biraz onları da gör ve kendine gel artık

IMG_2338.webp

Biraz dışarı alalım. Bu şekilde topları ezmeye devam ederse üzerindeki baskı daha da artacak.

Angelino'yu hiç oyuna katmıyor. Topu aldıktan sonra direkt ceza sahasına bakıyor. Yahu Angelino bindiriyor ikili oyun oynasanıza? Forvet yanaşsın üçgen kurun vs. Bir kere bile yapmadı neredeyse. Bu kadar direkt oyun olmaz. O toplar dönüp kontra oluyor sonra.
Onun için sende hoca olmasi lazım Kerem böyle ezbere oynuyorsa sorun keremde değil bence

Kaleye doğru giderken doğru anda doğru kararı veremeyen yetenek.. ayakları kafasından hızlı çalışıyor gibi bir hissiyatım var bu çocukta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt